آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

- آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

عنوان : آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

نوع فایل : pdf

حجم : 3.13 مگ

 

کتاب آموزش آشپزی که برایتان آماده شده متشکل از آموزش پخت ده ها غذای لذیذ و متنوع است

در این کتاب با نحوه پخت و مواد مورد نیاز غذاهایی همچون خوراک بابونه، خوراک زبان، دال عدس و ده ها غذای خوشمزه دیگر آشنا خواهید شد.

 

فهرست :

  • اشپز بانو 
  • اشکنه 
  • اناربیج
  • بادمجان با گوشت چرخ کرده
  • بادمجان شکم پر 
  • باقلا پخته با سبزیجات معطر
  • باقالی خورش ( باقلا قاتق )
  • باقلای بهاره 
  • برانی اسفناج
  • برش لوبیا 
  • برنج کدو حلوایی
  • بریانی اصفهان
  • بریوش
  • بلغور و عدس 
  • پتاژ لوبیا سفید 
  • پنیر فتا معطر با نان گرم
  • پوره ی نخود
  • پوره عدس قرمز با تخم مرغ
  • تاس کباب گیلانی 
  • ترخینه
  • ترش تره
  • تن انداز
  • توی دل مازندرانی
  • تهیه یک غذای مخصوص ایل پرجائی
  • جا پاتی عدس و اسفناج
  • حلیم
  • حلیم بادمجان با طعم ایرانی 
  • حلیم گوشت و برنج
  • خوراک بابونه ( قاتق بابونه )
  • خوراک برنج و لوبیا چشم بلبلی 
  • خوراک تخم مرغ با نان مخصوص
  • خوراک جوجه و فلفل هندی
  • خوراک زبان 
  • خوراک سیب زمینی با اسفناج 
  • خوراک قلوه و قارچ
  • خوراک کشمشی
  • خوراک گوچ با گوشت بره
  • خوراک گرم لوبیا 
  • خوراک لپه و به تند
  • خوراک لوبیا سفید و سیب زمینی
  • خوراک لیمو و مرغ
  • خوراک مرغ و انجیر
  • خوراک مرغ و لوبیا قرمز
  • خوراک مرغابی
  • خورش خلال بادام
  • خورش فسنجان با پسته 
  • خورش مرغ ترش ( مازندرانی )
  • دال عدس 
  • دوقوس ماهی
  • رشته پلو قیسی
  • رولت اسفناج با سس لیمو
  • رولت تن ماهی و تخم مرغ
  • رولت مغز
  • ریزه کوفته : خوراکی اذری
  • ساطری پلو ( غذای محلی استان خراسان)
  • سیب زمینی شکم پر
  • سیر قلیه
  • شاتو بریان با قارج
  • شامی
  • شامی کباب رشتی
  • شامی گیلانی
  • شعری
  • شیش انداز
  • صبور
  • طرز تهیه خوراک چیلی
  • غذاهای محلی کهگیلویه و بویراحمد
  • غذای چو بوی خوش اشنایی
  • فلافل ابادان 
  • قارچ خوابانیده
  • قلیه تخم مرغ
  • کاری مرغ و سبزیجات
  • کاکا با ارد گندم ( غذای گیلانی )
  • کدو حلوایی شکم پر 
  • کدوبره ( غذای مازندرانی)
  • کدوی شکم پر 
  • کشک بادمجان 
  • کلوچه اسفناج
  • کله جوش
  • کنگر ماست یا برانی کنگر
  • ماست جوش
  • ماهی میدم ( غذای جنوبی )
  • مخلوط گوشت و لوبیا 
  • مرغ همراه با سیب زمینی کباب شده
  • میزاقاسمی 
  • ناز خاتون 
  • نان شکم پر 
  • نخود ادویه زده
  • هواری ( غذای محلی بندر عباس )

برای دانلود کلیک کنید