پاورپوینت درس 4 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: ارزیابی فرهنگ ها
نوع فایل: power point
فرمت فایل: ppt and pptx
قابل ویرایش 29 اسلاید
قسمتی از متن پاورپوینت:
درس چهارم ارزیابی فرهنگ ها همۀ ما در یک جامعه که دارای فرهنگ است، متولد شده ایم. اگر ما فقط جامعه ای را ببینیم که در آن به دنیا آمده ایم، شاید گمان کنیم که جامعه و فرهنگ تنها یک شکل دارد امّا اگر جامعه خود را با جوامع دیگری که هم اکنون در نقاط دیگر دنیا وجود دارند، یا با جامعۀ خودمان در گذشته مقایسه کنیم، پی می بریم که جامعه و فرهنگ فقط یک شکل ندارد و انسان ها انواع گوناگونی از جوامع و فرهنگ ها را پدید می آورند. فرهنگ های مختلف را چگونه می توان ارزیابی کرد؟ منظور از فرهنگ آرمانی و فرهنگ واقعی چیست؟ یک راه ارزیابی فرهنگ ها، بررسی آرمان ها و ارزش هایشان است. مردمی که در یک جامعه زندگی می کنند، اهداف، آرمان ها و ارزش های مشترکی دارند؛ مانند رفع نیازهای اولیه، آزادی، عدالت، امنیت، عزت و پیشرفت . وقتی مردم مطابق آرمان ها عمل کنند، آرمان ها به واقعیت تبدیل می شوند، ولی آیا مردم همواره مطابق آرمان های جامعۀ خود عمل می کنند؟ انسان ها اغلب خدمت به همنوعان، رعایت مقررات، احترام به پدر و مادر، راستگویی و امانت داری را خوب و پسندیده می دانند و خیانت، دروغ گویی، ظلم، رشوه و دزدی را ناپسند و ناروا می شمارند. به نظر شما، آیا مردم همواره مطابق آنچه خوب می دانند، عمل می کنند یا گاهی برخی رفتارهایشان بر خلاف ارزش ها و هنجارهایی است که از آنها طرف داری می کنند؟ بخشی از فرهنگ که مردم یک جامعه از آن جانب داری می کنند و رعایت آن را لازم می دانند اما ، در عمل ممکن است آن را نادیده بگیرند ، در عمل ممکن است آن را نادیده بگیرند ،((فرهنگ آرمانی)) نامیده می شود. آن بخش از فرهنگ ، که مردم به آن عمل می کنند ، ((فرهنگ واقعی)) نام دارد. مرز و محدوده فرهنگ آرمانی و فرهنگ واقعی بر اساس عمل مردم تغییر می کند. هر اندازه مردم مطابق آرمان ها و ارزش ها عمل کنند، به همان اندازه، آرمان ها وارد فرهنگ واقعی می شوند اما اگر مردم به آرمان ها و ارزش هایی که رعایت آنها در فرهنگ آرمانی لازم دانسته می شود عمل نکنند، فرهنگ واقعی از فرهنگ آرمانی فاصله می گیرد. برنامه ریزان فرهنگی در هر جامعه تلاش می کنند که از طریق تعلیم و تربیت، زمینه تحقق هر چه بیشتر فرهنگ آرمانی و ورود آن به قلمرو فرهنگ واقعی را فراهم کنند. بخوانیم و بدانیم محدوده فرهنگ آرمانی و واقعی در هر جامعه ای دستخوش تغییر می شود. به علاوه، جامعه ای به جامعه دیگر متفاوت است؛ زیرا آرمانی یا واقعی بودن یک پدیده، بر اساس نوع نگاه و رفتار افراد و جوامع تعیین می شود. پدیده ای در یک جامعه، درونِ فرهنگ آرمانی و در جامعه دیگر درونِ فرهنگ واقعی قرار می گیرد؛ مثلاً امنیت برای یک کشور آشوب زده، پدیده ای درون فرهنگ آرمانی و برای یک کشور بسامان، درون فرهنگ واقعی است.
این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است.
با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته بندی مطالب سعی شده یادگیری مطالب را برای دانش آموزان عزیز تسهیل بخشیم.
با انتخاب این پاورپوینت از تدریس و آموزش لذت خواهید برد.
بدیهی است عناوین و مطالب و اسلایدها توسط دبیران مجرب و دلسوز در جهت گسترش علم و دانش روزافزون همه دانش آموزان علم با ظرافت خاص جمع آوری شده است.
مناسب برای معلمان، دانش آموزان و اولیای گرامی برای یادگیری بهتر دانش آموزان عزیز
اگرمشکلی در خرید داشتید می توانید از مرورگر ( فایرفاکس، اکسپلورر یا کروم ) استفاده کنید و یا بانک عامل خود را تغییر دهید.
ضمنا در صورت نبود کافیست، پاورپوینت مد نظرتان در هر مقطع و پایه تحصیلی، از طرق تلگرام با ما در میان بگذارید تا در کمترین زمان ممکن پاورپوینت شما آماده و تحویل داده شود.
محصولات مرتبط
پکیج پاورپوینت های درس هویت اجتماعی پایه دوازدهم: (درس اول الی درس دهم)
پاورپوینت درس 1 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: کنش های ما
پاورپوینت درس 2 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: پدیده های اجتماعی
پاورپوینت درس 3 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: جامعه و فرهنگ (جهان اجتماعی)
پاورپوینت درس 4 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: ارزیابی فرهنگ ها
پاورپوینت درس 5 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: هویت
پاورپوینت درس 6 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: باز تولید هویت اجتماعی
پاورپوینت درس 7 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: تحولات هویتی جامعه
پاورپوینت درس 8 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: بعد فرهنگی هویت ایران
پاورپوینت درس 9 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: بعد سیاسی هویت ایران
پاورپوینت درس 10 هویت اجتماعی پایه دوازدهم: ابعاد جمعیتی و اقتصادی هویت ایران