دانلود فایل ورد توضیح بسته بندی قارچ خوراکی
بسته بندی قارچ خوراکی
کارشناس پرورش قارچ
نوع فایل: ورد
تعداد صفحه ۳
قارچ ها با وجود ارزش غذایی بسیار بالایی که دارند ، یک محصول فساد پذیر بحساب می آیند و باید در حداقل زمان بسته بندی شوند ، به طوری که پیشنهاد می شود برداشت کنندگان قارچ بلافاصله پس از برداشت ، قارچ ها را درون بسته ها قرار دهند تا از تغییر رنگ این محصول جلوگیری شود . توصیه می شود برای ثابت نگهداشتن رنگ، کیفیت و جلوگیری از افت وزن قارچ ها حتماً از شوک سرمایی استفاده شود .
جنس بسته بندی قارچ تازه می تواند پلاستیک ومقوای مجاز و مناسب برای بسته بندی مواد غذایی ، مطابق با استاندارد های مربوطه باشد موادی که برای بسته بندی به کار می رود باید نو ، تمیز و عاری از بو و از ترکیبی تهیه شده باشد که هیچگونه تاثیرمنفی بر روی کیفیت محصول نداشته باشد . می توان ظروف سلولزی را یک نمونه جایگزین و بسیار خوب نام برد .