دانلود فایل ورد توضیح بسته بندی قارچ خوراکی

- دانلود فایل ورد توضیح بسته بندي قارچ خوراکي

دانلود فایل ورد توضیح بسته بندی قارچ خوراکی

بسته بندی قارچ خوراکی

کارشناس پرورش قارچ

نوع فایل: ورد

تعداد صفحه ۳

 

قارچ ها با وجود ارزش غذایی بسیار بالایی که دارند ، یک محصول فساد پذیر بحساب می آیند و باید در حداقل زمان بسته بندی شوند ، به طوری که پیشنهاد می شود برداشت کنندگان قارچ بلافاصله پس از برداشت ، قارچ ها را درون بسته ها قرار دهند تا از تغییر رنگ این محصول جلوگیری شود . توصیه می شود برای ثابت نگهداشتن رنگ، کیفیت و جلوگیری از افت وزن قارچ ها حتماً از شوک سرمایی استفاده شود . 
 جنس بسته بندی قارچ تازه می تواند پلاستیک ومقوای مجاز و مناسب برای بسته بندی مواد غذایی ، مطابق با  استاندارد های مربوطه باشد موادی که برای بسته بندی  به کار می رود باید نو ، تمیز و عاری از بو و از ترکیبی تهیه شده باشد که هیچگونه تاثیرمنفی بر روی کیفیت محصول نداشته باشد . می توان ظروف سلولزی را یک نمونه جایگزین و بسیار خوب نام برد .

برای دانلود کلیک کنید