تحقیق درباره سطح پتاسیم

- تحقیق درباره سطح پتاسيم

تحقیق درباره سطح پتاسیم

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:10

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

سطح پتاسیم خود را بدانید:

سطح پتاسیم به طور منظم چک خواهد شد. از پزشک یا مسئول رژیم غذایی خود نتایج سطح پتاسیم خود را بپرسید. چک کردن سطح پتاسیم، تیم مراقبتی درمانی را به سمت نگهداشتن k+ در یک رنج مطمئن هدایت خواهد کرد.

رنج های آزمایشگاهی برای CKD

رنج پایین                 کمتر از     3.5 mEq/L

رنج مطمئن                    3.5 – 5.5 mEq/L

رنج غیر مطمئن        5.6 – 6.0 mEq/L

رنج خطرناک                    بیشتر از6.0 mEq/L

اگر پتاسیم بالا باشد پزشک شما علّت را تعیین می کند و در صورت نیاز، زمانی برای دیالیز شما مشخّص می کند. رژیم کلیوی شما، میزان جذب غذایی شما را تکرار خواهد کرد و راه هایی برای پایین آوردن k+ در رژیم غذایی می دهد. رژیم شما مقدار مشخّص و درستی از k+ برای شما مشخّص می کند.

نکاتی در مورد نگهداری سطح k+ در رنج طبیعی در نارسایی کلیوی:

1- رژیم غذایی مناسب برای نگهداری k+ در یک رنج طبیعی

2- یک برنامه ریزی مناسب رژیم شما را مشخص می کند، غذاهایی که پتاسیم بالایی دارند را تعیین می کند.

3- میوه ها و سبزیجات که در مقادیر مشخص به وسیله رژیم به شما توصیه می شود.

4- شیر و محصولات شیری یا لبنی و یا جایگزین کردن با مواد دیگر به وسیله رژیم به شما توصیه می شود.

5- کاهش مصرف مایعات از طریق میوه ها و سبزیجات

6- اجتناب از مصرف نمک و یا جایگزین های دیگر که پتاسیم دارند.

7- خواندن برچسب ها روی غذاهای بسته بندی شده با نمک پایین یا Na پایین برای مصرف ترکیبات با پتاسیم مطمئن.

8- روی میزان مصرف غذا دقّت کنیم چون ممکن است غذا k+ کمی داشته باشد ولی وقتی در حجم زیاد خورده شود باعث افزایش پتاسیم می شوند.

9- دیالیز، باید به طور منظّم انجام شود و بنابراین معالجه باید کاملاً برای پاک کردن خون انجام شود.

10- سبزیجات اگر در رژیم غذایی گنجانده شوند پتاسیم را بالا می برند، بنابراین باید از مسئول رژیم غذایی در مورد میزان مصرف سبزیجات سئوال کنید.

چگونه می توان سطح پتاسیم را در سبزیجات کاست؟

1- پوست کندن- بریدن به قطعات کوچک و یا فرو بردن سبزیجات داخل آب

2- خیس کردن و آبکشی کردن سبزیجات

3- پر کردن بطری با آب و خیساندن سبزیجات برای مدّت L4 در دمای اتاق.

4- بعد از خیساندن آبکشی سبزیجات با آب تمیز

5- پختن سبزیجات

6- محدود کردن مصرف سبزیجات به  فنجان

 و….

برای دانلود کلیک کنید