آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع
عنوان : آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع
نوع فایل : pdf
حجم : 3.13 مگ
کتاب آموزش آشپزی که برایتان آماده شده متشکل از آموزش پخت ده ها غذای لذیذ و متنوع است
در این کتاب با نحوه پخت و مواد مورد نیاز غذاهایی همچون خوراک بابونه، خوراک زبان، دال عدس و ده ها غذای خوشمزه دیگر آشنا خواهید شد.
فهرست :
- اشپز بانو
- اشکنه
- اناربیج
- بادمجان با گوشت چرخ کرده
- بادمجان شکم پر
- باقلا پخته با سبزیجات معطر
- باقالی خورش ( باقلا قاتق )
- باقلای بهاره
- برانی اسفناج
- برش لوبیا
- برنج کدو حلوایی
- بریانی اصفهان
- بریوش
- بلغور و عدس
- پتاژ لوبیا سفید
- پنیر فتا معطر با نان گرم
- پوره ی نخود
- پوره عدس قرمز با تخم مرغ
- تاس کباب گیلانی
- ترخینه
- ترش تره
- تن انداز
- توی دل مازندرانی
- تهیه یک غذای مخصوص ایل پرجائی
- جا پاتی عدس و اسفناج
- حلیم
- حلیم بادمجان با طعم ایرانی
- حلیم گوشت و برنج
- خوراک بابونه ( قاتق بابونه )
- خوراک برنج و لوبیا چشم بلبلی
- خوراک تخم مرغ با نان مخصوص
- خوراک جوجه و فلفل هندی
- خوراک زبان
- خوراک سیب زمینی با اسفناج
- خوراک قلوه و قارچ
- خوراک کشمشی
- خوراک گوچ با گوشت بره
- خوراک گرم لوبیا
- خوراک لپه و به تند
- خوراک لوبیا سفید و سیب زمینی
- خوراک لیمو و مرغ
- خوراک مرغ و انجیر
- خوراک مرغ و لوبیا قرمز
- خوراک مرغابی
- خورش خلال بادام
- خورش فسنجان با پسته
- خورش مرغ ترش ( مازندرانی )
- دال عدس
- دوقوس ماهی
- رشته پلو قیسی
- رولت اسفناج با سس لیمو
- رولت تن ماهی و تخم مرغ
- رولت مغز
- ریزه کوفته : خوراکی اذری
- ساطری پلو ( غذای محلی استان خراسان)
- سیب زمینی شکم پر
- سیر قلیه
- شاتو بریان با قارج
- شامی
- شامی کباب رشتی
- شامی گیلانی
- شعری
- شیش انداز
- صبور
- طرز تهیه خوراک چیلی
- غذاهای محلی کهگیلویه و بویراحمد
- غذای چو بوی خوش اشنایی
- فلافل ابادان
- قارچ خوابانیده
- قلیه تخم مرغ
- کاری مرغ و سبزیجات
- کاکا با ارد گندم ( غذای گیلانی )
- کدو حلوایی شکم پر
- کدوبره ( غذای مازندرانی)
- کدوی شکم پر
- کشک بادمجان
- کلوچه اسفناج
- کله جوش
- کنگر ماست یا برانی کنگر
- ماست جوش
- ماهی میدم ( غذای جنوبی )
- مخلوط گوشت و لوبیا
- مرغ همراه با سیب زمینی کباب شده
- میزاقاسمی
- ناز خاتون
- نان شکم پر
- نخود ادویه زده
- هواری ( غذای محلی بندر عباس )