دانلودتحقیق تشخیص و درمان مسمومیت با قارچ های سمی خوراکی

- دانلودتحقیق تشخیص و درمان مسمومیت با قارچ های سمی خوراکی

دانلودتحقیق تشخیص و درمان مسمومیت با قارچ های سمی خوراکی

دانلودتحقیق تشخیص و درمان مسمومیت با قارچ های سمی خوراکی فرمتword

 

11صفحه

اسامی :قارچ سمی، قارچ سمی خوراکی، آمانیتا

نام به لاتین:Gera mushroom, Amanita

                                                        

1) ویژگی ها

 

1-1: میزان سمیت:سمیت خیلی زیاد با کشندگی بالا

دوز توکسیک و کشنده آن مشخص نشده است ولی خوردن حتی یک عدد قارچ نیز ممکن است منجر به نارسایی شدید، حاد و کشنده بشود.علت فوت ناشی نارسایی حاد و شدید کبدی است.

 

دوز توکسیک خوراکی: نامشخصاستولی هر دانه قارچ آمانیتا فالوئیدس حاوی 15-10 میلیگرم آماتوکسین می باشد.

  • دوز کشنده خوراکی: 1 mg/kg از سم آماتوکسین.

 

2:ویژگی ها و انواع

  • حدود 35 نوع قارچ سمی از خانواده ژرا وجود دارد که آمانیتا یکی از قارچ های سمی این گروه می باشد. کشنده ترین و شایعترین آمانیتا نوع فالوئیدس است البته انواع دیگر مانند بیسپوریژرا و ویروزا نیز سمی هستند و می توانند منجر به مرگ شوند. سمیت با خوردن قارچ رخ می دهد. قارچ های سمی انواع مختلف با تظاهرات بالینی متفاوت دارند ولی بیشترین موارد مرگ و میر (90%) مربوط به قارچ آمانیتا می باشد.

                                            

 

 

1-3مکانیسم اثر

برای دانلود کلیک کنید