دانلودتحقیق تشخیص و درمان مسمومیت با قارچ های سمی خوراکی
دانلودتحقیق تشخیص و درمان مسمومیت با قارچ های سمی خوراکی فرمتword
11صفحه
اسامی :قارچ سمی، قارچ سمی خوراکی، آمانیتا
نام به لاتین:Gera mushroom, Amanita
1) ویژگی ها
1-1: میزان سمیت:سمیت خیلی زیاد با کشندگی بالا
دوز توکسیک و کشنده آن مشخص نشده است ولی خوردن حتی یک عدد قارچ نیز ممکن است منجر به نارسایی شدید، حاد و کشنده بشود.علت فوت ناشی نارسایی حاد و شدید کبدی است.
دوز توکسیک خوراکی: نامشخصاستولی هر دانه قارچ آمانیتا فالوئیدس حاوی 15-10 میلیگرم آماتوکسین می باشد.
- دوز کشنده خوراکی: 1 mg/kg از سم آماتوکسین.
2:ویژگی ها و انواع
- حدود 35 نوع قارچ سمی از خانواده ژرا وجود دارد که آمانیتا یکی از قارچ های سمی این گروه می باشد. کشنده ترین و شایعترین آمانیتا نوع فالوئیدس است البته انواع دیگر مانند بیسپوریژرا و ویروزا نیز سمی هستند و می توانند منجر به مرگ شوند. سمیت با خوردن قارچ رخ می دهد. قارچ های سمی انواع مختلف با تظاهرات بالینی متفاوت دارند ولی بیشترین موارد مرگ و میر (90%) مربوط به قارچ آمانیتا می باشد.
1-3مکانیسم اثر