پروژه درباره تولید پروفرکس
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓
فرمت فایل: word
(قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات:58
قسمتی از متن فایل دانلودی:
خلاصه طرح :از دیرزمان انسان برای انجام کارهای خود به فکر بوده تا کارها را به طور سریع و دقیق انجام دهد و هنگامی که کارها به مرحله ای میرسد که از آن بهره برداری می کند ، مرحله ثمر دهی و بازدهی آن عمل است .
وبعد از این مرحله به فکر آن می افتند که اگر این وسیله دچار عیب و ایرادی شد چگونه آن را بر طرف کنند . ما در این پژوهش سعی بر آن داشتیم که بوسیله ای هر چند کوچک ولی کاری بزرگ را چون عیب یابی با دقت و سرعت عالی انجام دهد.
در این تحقیق علاوه بر این طرح (تولید پروفرکس) ما به بررسی تعریف سایر تولیدات این شرکت نیز خواهیم پرداخت.
باشد که این پژوهش به مورد قبول حق وامام زمان (ع) واقع شود.
این تحقیق رادر قلب پنج فصل می توانید مورد مطالعه قرارردهید وهرکدام از فصول نیز خود به چند بخش تقسیم می شوند فصل اول: شامل مقدمه وخلاصه طرح می باشد .
فصل دوم: شامل تحقیقات علمی وفنی طرح می باشد که دران روشهای علمی وفنی ،ونیز دلایل اقتصادی بودن طرح .یک نمونه از خط تولید فرضی را مشاهده می کنید.
فصل سوم :مدیریت وظایف نیروهای انسانی را مورد مطالعه قرار می دهیم که چگونه آن شرکت یا کارگاه تولیدی اداره شود.
فصل چهارم:شامل نمودار مختلف می باشد از جمله چارت سازمانی واحدهای فرضی مربوط برنامه های زمان بندی از تولید تا انتها و…….می باشد.
فصل پنجم :محاسبات مالی شرکت را نشان می دهدودرآن میزان سوددهی شرکت چگونگی پرداخت وامها ،محاسبات مالی ،…….درج شده است.
و در پایان نتیجه گیری ومنابع درصفحه آخر مشاهده می کنید.
1ـ2ـ روشهای علمی 1ـ1ـ2ـ پروفرکس (PRUFREX)
عیب یاب سیم پیچی یا تستر الکتروموتور دستگاهی میباشد که می تواندمحل اتصال کلافهای ماشینهایی که سیم پیچی دارند به خوبی وبه روشنی تمام و با آسانترین و صرف کمترین هزینه و وقت برای کلیه الکتروموتورها، ژنراتورها،آرمیچرها، ماشینهای جریان مستقیم، ماشینهای جریان متناوب، موتورهای چندمنظوره، موتورهای دالاندر (موتورهای دو سرعته)، موتورهای اونیورسال و حتی قطعهای که فقط چند دورسیمپیچی دارد مشخص نماید.
این دستگاه در ایران توسط متخصصان ایرانی در این شرکت ساخته شده است و طبق نظریه سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران دقیقاً مشابه با نمونه آلمانی خویش میباشد و همچون آن نمونه عمل میکند. دستگاه مذبور دارای قابلیت تشخیص عیوبی از قبیل اتصال کوتاه و اتصال بدنه و قطعی را به روشنی تشخیص داده و آنرا بوسیله مقدار نور چراغ بالای آن و یا بوسیله روشن شدن و یاخاموش شدن آن چراغ، عیب موجود را گزارش میدهد.
2ـ1ـ2ـ ما چرا از پروفرکس استفاده میکنیم؟
در عصر امروزی که بهتر است عصر صنعت و سرعت بنامیم، چنانچه یک وسیلهای که کارهای اساسی یک قسمت را انجام میهد دچار عیب و عیوبی شود و برای ترمیم وتعمیر آن روزها وهفتهها طول بکشد که آن عیب برطرف شود، این همان چیزی است که در عصر امروزی جایی ندارد و باید برای آن جایگزین مناسبی پیدا کرد. یک موتور در یک آسیاب را در نظر بگیرید که وظیفه آن آسیاب کردن موادی که این مواد وظیفه تأمین مواد خوراکی مرغداری را بر عهده دارد. اگر روزی این موتور خراب شود و به دلیل سوختن یکی از کلافها در یکی از شیارها چه باید کرد؟ آیا باید آنرا بیرون آورد و تعمیر کرد؟ برای بیرون آوردن و تعمیرآن شاید چند روزی طول بکشد تا آن موتور از جای خود خارج شود و به تعمیرگاه برده شود، کلیه کلافها تست شود کلاف معیوب مشخص شود و سپس به محل اولیه برگردانیم. چند روز که بماند شاید هفته یا چند هفته طول بکشد و تا آن موقع تمامی مرغهای مرغداری از گرسنگی تلف شدهاند.
در این موقع ما به دستگاهی نیاز داریم که برای تست آن کلافها نیاز به بیرون آوردن آن نباشد و بتوانیم در روی موتور تمامی کلافها تست گردد و کلاف معیوب شناسایی گردد.
در اینجا ما به دستگاهی نیاز داریم که بوسیله آن تک تک کلافها تست گردد و در هر شیار جزء جزء و در هر قسمتی که مشخص شود که کدام عیب مثلاً کدام کلاف در داخل کدام شیار خراب است (سوخته است یا اتصال کوتاه یا اتصال باز) و فقط همان کلاف خارج کنیم و در همان لحظه جاسای کنیم این عمل عیبیابی بوسیله دستگاهی به نام پروفرکس (PRUFREX) انجام میگیرد.
پروفرکس در طی مدت زمان کوتاهی کلید شیارها را تست کرده و شیاری که کلاف در داخل آن قطعی یا اتصالی کوتاه و یا سوخته است را برای شما مشخص میکند. جهت استفاده این وسیله لازم نیست که موتور یا ژنراتور از جای خود خارج شود ومیتوان در جای خود و در محل نصب شده آنرا تست کرد.
و…