پاورپوینت روش های اسانس گیری گیاهان

- پاورپوینت روش های اسانس گیری گیاهان

پاورپوینت روش های اسانس گیری گیاهان

آموزش اسانس گیری و دستگاه های عصاره گیری یکی از مطالب با ارزش و پرطرفدار است که امروزه نقش مهمی در شیمی، طب سنتی، گیاه شناسی و برخی دیگر از رشته های علوم پایه دارد.

این پاورپوینت  دارای محتوای بسیار مفیدی در زمینه اسانس گیری و آموزش روش ها و دستگاه های استخراج اسانس های گیاهی است و بسیار مفید در زمینه آموزش و ارائه های کلاسی می باشد.

اسانس ها (روغن های فرار) یکی از مهمترین مواد موثره گیاهان دارویی را تشکیل می دهند. این مواد در قسمت های مختلف بسیاری از گیاهان دارویی وجود دارند. اسانس ها اگر در حرارت معمولی در معرض هوا قرار داده شوند تبخیر می گردند. از این رو به آنها روغن های فرار گفته می شود و بوی مخصوص بعضی از گیاهان مربوط به این دسته از ترکیبات می باشد. اسانس ها معمولا بی رنگ هستند مخصوصا هنگامی که تازه تهیه شده باشند ولی به مرور زمان اکسیده و رزینی شده و در نتیجه تیره می گردند.

محتوای این پاورپوینت آماده بسیار مناسب برای دانشجویان است و قالب و طراحی زیبای آن به ارئه شما جذابیت می دهد.

مشخصات  پاورپوینت  شامل:

  • دارای 70 اسلاید قابل ویرایش
  • اندازه اسلاید های به صورت گسترده و مناسب برای هر نمایشگری است.
  • دارای تصاویر مرتبط
  • دارای اسلاید بسم الله الرحمن الرحیم و تشکر جهت ارائه.
  • فهرست مطالب این پاورپوینت شامل:
    بخش اول
    تعریف اسانس
    ترپنوئیدها
    خصوصیات شیمیایی و فیزیکی اسانس ها
    فاکتورهای موثر بر کیفیت اسانس ها
    تفاوت عصاره و اسانس
    بخش دوم
    روش ها و دستگاه های اسانس گیری
    تجهیزات مورد نیاز در تقطیر گیاهان معطر
    اسانس گیری و استخراج به روش تقطیر نوبتی
    اسانس گیری به روش ماسیراسیون
    معرفی دستگاه کلونجر
    معرفی دستگاه سوکسوله
  • عصاره گیری به روش پرکولاسیون
    بخش سوم
    اسانس ها و تیره گیاهان
    کاربرد اسانس ها

در صورت نداشتن رمز دوم به شماره واتساپ 09037933950 پیام دهید.

روش های اسانس گیری و عصاری گیری گیاهان دارویی

آموزش و آشنایی با دستگاه های اسانس گیری

عصاره گیری به روش سوکسوله

اسانس گیری با دستگاه کلونجر

اسانس گیری چیست

برای دانلود کلیک کنید