دانلود پاورپوینت بوتولیسم
فرمت: پاورپوینت تعداد اسلاید: 25
قابل ویرایش و آماده پرینت
لینک خرید و دانلود پایین صفحه
متن نمونه اسلاید
نوع و میزان خطری که حضور و رشد باکتری ها در مواد غذایی ایجاد می کند
متفاوت است و از این نظر باکتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می کنند :
1- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می کنند
مانند کلستریدیوم بوتولینوم تیپ های F, E, B, A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬ شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها.
2- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می کنند
مانند ویبریوپارا همولیتیکوس.
3- باکتری هایی که مسمومیت های خفیف ایجاد می کنند.