حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی

- حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی

حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی

سمینار کامل(پاورپوینت)

فرمت pptx

تعداد اسلاید 26

 

 

فهرست مطالب :

 

تاریخچه

علت پیدایش  

اساس حرارت دهی اهمیک

عوامل موثر در طراحی سیستم اهمیک

عوامل موثر درتغییر هدایت الکتریکی

عوامل موثر درتغییر میدان  الکتریکی

موقعیت میدان الکتریکی با جریان مواد

هیتر اهمیک

ستون حرارت دهنده سیستم اهمیک

حرارت دهی

کاربرد ها

Electroporationدر OH

اثرات oh بر روی انواع مواد غذایی

گرم کردن مجدد مواد غذایی بسته بندی شده

مزایای OH 

مشکلات استفاده از OH

 

 

کلمات کلیدی : حرارت دهی , اهمیک , مواد غذایی , الکتریکی , سیستم , بسته بندی , صنایع غذایی

 

برای دانلود کلیک کنید