آنزیم ها در صنایع غذایی

- آنزيم ها در صنایع غذایی

آنزیم ها در صنایع غذایی

سمینار کامل(پاورپوینت)

فرمت ppt

تعداد اسلاید 78

 

 

مقدمه :

آنزیم ها ترکیباتی پروتئینی هستند که به عنوان بیوکاتالیزور  برخی از واکنشهای خاص بیو شیمیایی بخش کوچکی از مواد غذایی را تشکیل می دهند  و ممکن است باعث ایجاد اثرات مطلوب یا نامطلوب در ماده غذایی شوند   این مواد با کاهش انرژی اکتیواسیون  باعث افزایش سرعت واکنش شده  و ممکن است پروتئین ساده بوده و یا دارای کوفاکتور هایی ازجمله حاوی یونهای فلزی باشند .

 

در این سمینار به معرفی انواع آنزیم ها پرداخته و هر یک را به صورت کامل همراه با فرمول شیمیایی و شکل همراه با طبقه بندی و کاربرد آن ها توضیح می دهد.

 

کلمات کلیدی : آنزیم , شیمی مواد غذایی , کاربرد , صنایع غذایی

برای دانلود کلیک کنید