پاورپوینت درباره شیر
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 14 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
شیر
شیر: غذا، واکسن، دارو
مصرف کافی و مستمر شیر موجب:
1 – افزایش رشد جسمی
2 – افزایش هوش
3 – سلامت لثه و دندان
4 – دیر پیر شدن و جلوگیری از پوکی استخوان
5 – تنظیم فشار خون و کاهش خطر سرطان کولون
چه میزان شیر و فراورده ها
بدلیل ویژگی هر یک، حداقل روزانه:
شیر ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
پنیر ۴۰ گرم
مصرف شیر در ایران
تولید شیر ۶ میلیون تن در سال
تولید سرانه ۹۰ کیلو در سال
مصرف سرانه ۸۰ کیلو در سال
حد مطلوب بیشتر از ٣۵٠ کیلو
ارزش غذایی ترکیبات شیر
مجموعه پروتیینی: ۱۸ اسید آمینه و شامل ۸ اسید آمینه ضروری
چربی ها: هضم سریع و ایجاد انرژی و شامل اسید چرب ضروری
لاکتوز: انرژی زا، موثر در جذب کلسیم، بدون ضرر برای بیماران دیابتیک
املاح : غنی از کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم …
ویتامین ها: دارای ویتامین های A – گروه B – C – D و E
فهرست مطالب و اسلایدها:
چه میزان شیر و فراورده ها
مصرف شیر در ایران
مقایسه ترکیبات اصلی شیر پستانداران
ارزش غذایی ترکیبات شیر
تاثیر شیر در پیش گیری از بیماری های مزمن