پاورپوینت درباره شیر

- پاورپوینت درباره شیر

پاورپوینت درباره شیر

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل.ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد اسلاید : 14 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

شیر

شیر:  غذا، واکسن، دارو

مصرف کافی و مستمر شیر موجب:

1 – افزایش رشد جسمی
2 – افزایش هوش
3 – سلامت لثه و دندان
4 – دیر پیر شدن و جلوگیری از پوکی استخوان
5 – تنظیم فشار خون و کاهش خطر سرطان کولون

چه میزان شیر و فراورده ها

بدلیل ویژگی هر یک، حداقل روزانه:

شیر ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
پنیر ۴۰ گرم

مصرف شیر در ایران

تولید شیر ۶ میلیون تن در سال

تولید سرانه ۹۰ کیلو در سال

مصرف سرانه ۸۰ کیلو در سال

حد مطلوب بیشتر از ٣۵٠ کیلو

ارزش غذایی ترکیبات شیر

مجموعه پروتیینی: ۱۸ اسید آمینه و شامل ۸ اسید آمینه ضروری 

چربی ها: هضم سریع و ایجاد انرژی و شامل اسید چرب ضروری

لاکتوز: انرژی زا، موثر در جذب کلسیم، بدون ضرر برای بیماران دیابتیک

املاح : غنی از کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم …

ویتامین ها: دارای ویتامین های A – گروه B – C – D  و E

فهرست مطالب و اسلایدها:

چه میزان شیر و فراورده ها

مصرف شیر در ایران

مقایسه ترکیبات اصلی  شیر پستانداران

ارزش غذایی ترکیبات شیر

تاثیر شیر در پیش گیری از بیماری های مزمن

برای دانلود کلیک کنید