راهکارهای طب سنتی و تغذیه برای پیشگیری از آنفولانزا و سرماخوردگی
آنفولانزا ویروسی است که هر سال در فصل پاییز و زمستان به دلیل افت سیستم ایمنی، شیوع بیشتری پیدا میکند و بعضی مواقع ممکن است چالش برانگیز شود. در صورتی که اگر بدانیم کدام مواد غذایی، سیستم ایمنی مارا ضعیف میکند و آنها را از برنامه غذاییمان حذف کنیم یا دست کم به حداقل برسانیم و در عوض بدانیم کدام غذاها یا گیاه دارویی یا دمنوش، باعث تقویت سیستم ایمنی ما میشود و آنها را در برنامه هفتگی خود بگنجانیم، هیچوقت به این بیماری مبتلا نمیشویم و اگر هم بشویم به صورت خفیف و زودگذر.
در این فایل پی دی اف، غیر از این مورد، گفته ایم که اگر مبتلا به این بیماری شدید چگونه میتوانید با رعایت تغذیه و نکاتی کوتاه و کم هزینه از طب سنتی، طول درمان خود را کمتر کنید و سریعتر بهبودی کامل را بیابید.
در انتها لازم به ذکر است این فایل با نیت ارتقای سلامت جامعه ارائه شده است و بعد از خرید، تکثیر و انتشار آن به هر نحو، از نظر نویسنده، منعی ندارد. به امید جامعه ای سالمتر و سرحال تر