آنزیم ها در صنایع غذایی
سمینار کامل(پاورپوینت)
فرمت ppt
تعداد اسلاید 78
مقدمه :
آنزیم ها ترکیباتی پروتئینی هستند که به عنوان بیوکاتالیزور برخی از واکنشهای خاص بیو شیمیایی بخش کوچکی از مواد غذایی را تشکیل می دهند و ممکن است باعث ایجاد اثرات مطلوب یا نامطلوب در ماده غذایی شوند این مواد با کاهش انرژی اکتیواسیون باعث افزایش سرعت واکنش شده و ممکن است پروتئین ساده بوده و یا دارای کوفاکتور هایی ازجمله حاوی یونهای فلزی باشند .
در این سمینار به معرفی انواع آنزیم ها پرداخته و هر یک را به صورت کامل همراه با فرمول شیمیایی و شکل همراه با طبقه بندی و کاربرد آن ها توضیح می دهد.
کلمات کلیدی : آنزیم , شیمی مواد غذایی , کاربرد , صنایع غذایی