پروژه طراحی ایجاد صنایع محصول شکر
مقدمه
فصل اول:تحلیل بازار
مقدمه
1- معرفی محصول و کاربرد آن
3- معرفی بازار محصول و بخش های مختلف آن
4- صادرات و واردات
5- تحلیل عرضه
6- عوامل اثر گذار بر تقاضا
7- پیش بینی تقاضا
8- قیمت گذاری محصول
9- تعیین شکاف بازار
10- تعیین بازار های هدف
11- تحلیل صنعت
12- طراحی ساختار سیستم توزیع
فصل دوم:تحلیل های فنی
مقدمه
1- مکان یابی کارخانه
2- مجوز قانونی
3- تعیین ظرفیت کارخانه
4- تعیین برنامه تولید سالیانه
5- معرفی قطعات محصول
6- تصمیم گیری برای ساخت یا خرید
7- تعیین مواد اولیه
8- انتخاب تکنولوژی تولید
9- طراحی فرآیند تولیدومونتاژ
10- تعیین ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز
11- تعیین استقرار
12- سازماندهی و برآورد نیروی انسانی
13- تعیین سیستم های انتقالی مواد و تجهیزات انتقال مواد
14– برآورد تجهیزات انبار/ تجهیزات آزمایشگاه/تاسیسات/تجهیزات زیست محیطی
15- برآورد وسایل اداری
16– طراحی سیستم توزیع
17- اقدامات پیش از بهره برداری
فصل سوم:تحلیل های مالی و اقتصادی
مقدمه
1- درآمدها
2- محاسبه هزینه ها
3- برآورد سرمایه ثابت مورد نیاز
4- برآورد سرمایه در گردش
5- برآورد کل سرمایه گذاری
6- ارزیابی مالی
7- تامین مالی
8- هزینههای ثابت و متغیر
9- محاسبه شاخص های مالی
10- تحلیل اقتصادی
11- تحلیل ریسک
نتیجه گیری و ارایه پیشنهادهای نهایی
پیوست ها