تولید گل رز با استفاده از روش بیوتکنولوژی
فرمت فایل باوربوینت
تعداد اسلاید22
تولید گل رز با استفاده از روش بیوتکنولوژی
•
•“ گل سرخ یا رز”
•تاریخچه شناخت و کشت رز درنوشته جات مختلف به 400 سال پیش از میلاد برمی گردد
• گل رز درایران نیزاز قدیم وجود داشته است
•رزایرانی (Persian rose) دارای زیبائی خاصی است
•ایران و صادرات گل و گیاه زینتی:
•درآمد سالانه ایران از صادرات گل و گیاه زینتی معادل 86 میلیون یورو است.
•صادرات گل و گیاه زینتی دردنیا برابر 8600 میلیون یورواست.
•سالیانه بابت واردات پایه ها و ارقام رز 3 میلیون یورو ارز پرداخت می شود.
•با استفاده ازروش های سریع تولید رز می توان به صادرات رزاندیشید.
• گل رز واقتصاد تولید آن :
•گل سرخ یا رز درابتدا به خاطرخاصیت طبی آن شناخته شده است.
•میوه کوچک قرمزرنگ بعضی ازانواع آن دارای مقادیرارزشمندی از ویتامین C می باشد.
•متأسفانه درباره فواید داروئی این گیاه کمتر ذ کری به میان می آید.
•هر روز میلیون ها شاخه آن بریده و به نقاط مختلف دنیا صادرمی شود.
•اکنون از کشور کنیا، رز شاخه بریده تهیه، درجه بندی، بسته بندی و درعرض 24 ساعت در انگلستان درمعرض فروش گذاشته می شود.
•صادرکنندگان مهم رز: هلند، دانمارک، فلسطین اشغالی، کنیا، زیمبابوه، کالیفرنیا و کلمبیا
•مزیت ایران برای صادرات رُز
•
•
کشورما درمقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا، به علت
نزدیکی به اروپا، می تواند از مزیت خاصی
برخوردار باشد
•
•روش های سنتی تکثیر رز:
•پیوند جوانه
•پیوند شاخه
•قلمه زدن
•روش جدید تکثیر گل سرخ:
بیوتکنولوژی (کشت بافت)
•