آنزیم های میکروبی در صنایع غذایی

- آنزیم های میکروبی در صنایع غذایی

آنزیم های میکروبی در صنایع غذایی

سمینار (پاورپوینت) کامل

فرمت pptx تعداد اسلاید 26

 

مقدمه :

آنزیم ها بیوکاتالیست های شناخته شده ای هستند که واکنش های شیمیایی بسیاری را کاتالیز می کنند و به طور تجاری در صنایع مختلفی از قبیل صنایع شوینده، غذا، دارو، تشخیص بیماری ها و غیره به کار می روند.از میان بیش از  3000آنزیم مختلف توصیف شده تا به امروز اکثر آن ها از میکروارگانیسم های مزوفیل جدا شده اند.

با ارتقاء دانش و تخلیص آنزیم ها، کاربرد آن ها در بسیاری از زمینه ها گسترش یافت و با دستیابی به آنزیم های مهندسی شده جنبه های جدیدی از فرایندهای صنعتی پدیدار شدند. امروزه آنزیم های صنعتی متعددی توسط میکروارگانیسم های مختلف تولید می شوند که از میان آن ها می توان به آمیلازها، انورتاز، پکتیناز، پروتئازها، کاتالاز، گلوکز اکسیداز و سلولاز اشاره کرد.

 

فهرست مطالب :

مختصری در مورد آنزیم های میکروبی

پروتئازهای میکروبی

پروتئازهای قلیایی میکروبی

طبقه بندی پروتئازها

منابع پروتئازها

پروتئازهای گیاهی، حیوانی و میکروبی

پروتئازهای قلیایی

پروتئازهای قلیایی سویه های باسیلوس

 

کلمات کلیدی : آنزیم میکروبی , پروتئاز میکروبی , پروتئاز قلیایی , پروتئاز گیاهی و حیوانی و میکروبی , صنایع غذایی , بیوتکنولوژی

 

برای دانلود کلیک کنید