طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی

- طرح توجيهي پرورش قارچ خوراکی

طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد اسلاید : 29 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

 

 

 

 

طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی 

مقدمـه :

     مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است.از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.

        قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هست که امروزه به طور وسیع مصرف می‌شود.در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌کند.

      قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذایی مناسب و کاملی برای انسان به شمارآید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی میتوان آنها را به صورت تازه ، خشک ، به بازار عرضه نمود.

   اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار می‌رود میتواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.

بازار

     به علت گران بودن مواد پروتئینی  (گوشت گوسفند و گاو ) مردم قشر ضعیف بلا اجبار باید از مواد پروتئینی ارزانتر استفاده کنند که قارچ بعد از گوشت ماهی و مرغ ارزانترین مواد پروتئین است که همه ی قشرها میتوانند استفاده کنند
       که در حال حاضر می توان در هر مغازه ی پروتئین فروشی  مرغ فروشی  سوپرمارکت و مواد غذایی انواع قارچ  را به فروش رساند حتی میتوان قارچ را به صورت بسته ای  و فله ای در بازار عرضه کرد و ما برای جلب بیشتر مشتریان خود می خواهیم این محصول را به صورت بسته بندی زیبا به بازار عرضه کنیم و در برنامه اینده
در نظر داریم که این محصول را به ادارات دولتی (کمیته امداد وبهزیستی )نیز عرضه کنیم و میتوان گفت عمده ی فروش ما را همین ادارات تشکیل میدهند و ما می توانیم این محصول را به شهرها واستانهای همجوارنیز بفرستیم

خلاصه طرح

موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال

محل اجرای طرح : شهرستان شیروان

تومان177415920 گذاری کـل: سرمایه

سهم آورده متقاضی : سرمایه شخصی

دوره بازگشـت سرمایه: 26 ماه

برای دانلود کلیک کنید