تولید گل رز با استفاده از روش بیوتکنولوژی

- تولید گل رز با استفاده از روش بیوتکنولوژی

تولید گل رز با استفاده از روش بیوتکنولوژی

فرمت فایل باوربوینت

تعداد اسلاید22

 

تولید گل رز با استفاده از روش بیوتکنولوژی

 


“ گل سرخ یا رز”
تاریخچه شناخت و کشت رز درنوشته جات مختلف به 400 سال پیش از میلاد برمی گردد
گل رز درایران نیزاز قدیم وجود  داشته است
رزایرانی (Persian rose) دارای زیبائی خاصی است
ایران و صادرات گل و گیاه زینتی:                        
درآمد سالانه ایران از صادرات گل و گیاه زینتی معادل 86 میلیون یورو است.
صادرات گل و گیاه زینتی دردنیا برابر 8600 میلیون یورواست.
سالیانه بابت واردات پایه ها و ارقام رز 3 میلیون یورو ارز پرداخت می شود.
با استفاده ازروش های سریع تولید رز می توان به صادرات رزاندیشید. 
           گل رز واقتصاد تولید آن :                      
گل سرخ یا رز درابتدا به خاطرخاصیت طبی آن شناخته شده است.
میوه کوچک قرمزرنگ بعضی ازانواع آن دارای مقادیرارزشمندی از ویتامین C می باشد.
متأسفانه درباره فواید داروئی این گیاه کمتر ذ کری به میان می آید.
هر روز میلیون ها شاخه آن بریده و به نقاط مختلف دنیا صادرمی شود.
اکنون از کشور کنیا، رز شاخه بریده تهیه، درجه بندی، بسته بندی و درعرض 24 ساعت در انگلستان درمعرض فروش گذاشته می شود.
صادرکنندگان مهم رز: هلند، دانمارک، فلسطین اشغالی، کنیا، زیمبابوه، کالیفرنیا و کلمبیا  
مزیت ایران برای صادرات رُز

کشورما درمقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا، به علت

 نزدیکی به اروپا، می تواند از مزیت خاصی

 برخوردار باشد

روش های سنتی تکثیر رز:                                      
پیوند جوانه
پیوند شاخه
قلمه زدن

 

روش جدید تکثیر گل سرخ:                               

                

                    بیوتکنولوژی (کشت بافت)

 

 

برای دانلود کلیک کنید