پروژه طراحی ایجاد صنایع در مشهد (محصول مورد مطالعه: آچار فرانسه)

- پروژه طراحی ایجاد صنایع در مشهد (محصول مورد مطالعه: آچار فرانسه)

پروژه طراحی ایجاد صنایع در مشهد (محصول مورد مطالعه: آچار فرانسه)

محصول مورد مطالعه

کالای مورد گزارش انواع آچار فرانسه میباشد که به عنوان کالای نهایی جهت باز و بستن پیچ و مهره مورد استفاده قرار میگیرد. این آچار دارای یک فک متحرک است که قسمتی از پیچ یا مهره درون آن قرار میگیرد و براساس اندازه پیچ و مهره تنظیم میگردد. به نظرمی رسد برای نخستین بار فرانسوی ها چنین آچاری ابداع کرده باشند. اطلاق نام کشور فرانسه بر چنین آچاری این ذهنیت را به وجود می آورد که آچار فرانسه های موجود در بازار لاجرم باید ساخت فرانسه باشند، اما چنین نیست و آچار فرانسه در کشورهای دیگری به جز فرانسه تولید می گردند. تفاوت اصلی آچار فرانسه با آچارهای دیگر این است که آچارهای تخت معمولی دارای دو فک ثابتند. اما آچار فرانسه دارای یک فک ثابت و یک فک متحرک می باشد که برای پیچ های مختلف قابل تنظیم می باشد. یک آچار فرانسه قادراست نقش و کارکرد چند آچار با سایزهای متفاوت داشته باشد. از این رو نمونه ای کامل تر از آچارهای معمولی به شمار می رود.

 

فرمت پروژه: PDF

تعداد صفحات: 213

 

فهرست مطالب

فصل اول

بخش اول:
مطالعه و شناخت محصول
نام محصول و تعریف اولیه
تاریخچه
شرح مشخصات فیزیکی و شیمیایی
شرح کاربردهای محصول
عمر مفید
بررسی کالاهای جایگزین
اهمیت محصول و درجه نیاز جامعه
سیاست های حمایتی تنبیهی دولت
فصلی بودن
تحلیل قیمت

بخش دوم:
مطالعه و شناخت تقاضا
جمع آوری اطلاعات مورد نیاز
شناخت جامعه مصرف کننده داخلی و خارجی
توان بالقوه ظرفیت مصرف هر بخش
رفتار، سلیقه و عکس العمل مصرف کنندگان در ارتباط با محصول
آمار مصرف طی سال های گذشته
آمار واردات طی سال های گذشته
برآورد واردات طی سال آتی
امکان صادرات
شناخت تولید کنندگان داخلی
جوازهای تاسیس صادر شده
پیش بینی حجم تقاضا برای 5 سال آینده
تعیین سهم قابل کسب بازار
نتیجه گیری و تعیین ظرفیت اقتصادی پروژه

بخش سوم:
تعیین سهم قابل کسب بازار

بخش چهارم:
نتیجه گیری و تعیین ظرفیت
اقتصادی پروژه

فصل دوم
بررسی فنی
شامل:
بخش اول: مکان یابی
بخش دوم: بررسی فنی محصول
بخش سوم: تکنولوژی و دانش فنی
بخش چهام: بررسی ماشین آلات و تجهیزات
بخش پنجم: انتخاب روش استقرار بر اساس طرح جریان مواد
بخش ششم: بررسی نیروی انسانی
بخش هفتم: تاسیسات مورد نیاز
بخش هشتم: بررسی فضا، مساحت مورد نیاز و نوع ساختمان ها
بخش نهم: طرح لی اوت و گسترش آن
بخش دهم: برنامه تولید و پیش بینی آن برای 5 سال بعد از بهره برداری
بخش یازدهم: دوره اجرای طرح و پیش بینی طرح زمانبندی اجرای پروژه

فصل سوم
بررسی مالی
شامل:
بخش اول: سرمایه های ثابت
بخش دوم: هزینه های جاری، عملیاتی و تولیدی
بخش سوم: سرمایه در گردش
بخش چهام: سرمایه گذاری کل پروژه
بخش پنچم: سیاست تامین منابع مالی
بخش ششم: محاسبه قیمت تمام شده محصول
بخش هفتم: برآورد درآمد حاصل از فروش
بخش هشتم: پیش بینی صورت حساب سود و زیان
بخش نهم: جدول گردش وجوه نقدی
بخش دهم: ترازنامه

فصل چهارم
تجزیه و تحلیل اقتصادی
بخش اول: تجزیه و تحلیل نقطه سر به سری
بخش دوم: شاخص های سود آوری
بخش سوم: شاخص های اعتباری یا نقدینگی
بخش چهام: ارزش افزوده
بخش پنچم: صرفه جویی ارزی
بخش ششم: تحلیل سودآوری سرمایه گذاری
بخش هفتم: دوره بازگشت سرمایه

برای دانلود کلیک کنید