پاورپوینت رنگدانه های میکروبی و گیاهی در صنایع غذایی

- پاورپوینت رنگدانه های میکروبی و گیاهی در صنایع غذایی

پاورپوینت رنگدانه های میکروبی و گیاهی در صنایع غذایی

پاورپوینت رنگدانه های میکروبی و گیاهی در صنایع غذایی 90 اسلاید

همه ی افراد به رنگ مواد غذایی حساس هستند و در واقع ما با مشاهده رنگ مواد

غذایی اشتهایمان تحریک شده و یا از بین می ‌رود. رنگی که می‌ بینیم به وضوح 

طعمی را که خواهیم چشید به ما القا می‌کند. مثلا رنگ توت ‌فرنگی نشان‌ دهنده طعم

توت فرنگی درمحصول است. رنگ نشان ‌دهنده کیفیت موادغذایی نیز هست و کیفیت

بالا و یا پایین مواد غذایی را نشان می‌دهد.

 

قرن‌هاست که رنگ‌ها به اشکال مختلف به موادغذایی اضافه می‌شوند. طبق اسناد

تاریخی حدود 1500 سال قبل از میلاد مسیح در شهرهای مصر سازندگان شیرینی

عصاره‌ های طبیعی را برای بهبود ظاهر محصولات خود مورد استفاده قرار می‌دادند.

 

به دنبال انقلاب صنعتی، مواد غذایی فرآیند شده و صنایع غذایی نیز به سرعت توسعه

یافت وافزودن رنگ  از طریق ترکیبات معدنی و فلزی به منظور پنهان کردن کیفیت

پایین مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفت.


در سال 1856 اولین رنگ سنتتیک توسط آقای William Henry Perkin تولید شد و

با گذر زمان افزودنی‌های رنگی در آمریکا و اروپا در انواع مختلف مواد غذایی شامل

کچاب، خردل، ژله‌ها و مشروبات الکلی مورد استفاده قرار گرفت. اغلب این مواد از

نظر ایجاد مسمومیت و دیگر اثرات جانبی مورد آزمایش قرار نگرفته بود و هیچ‌ نوع

کنترل و یا قوانینی برای استفاده از آنها وجود نداشت.

 

برای دانلود کلیک کنید