دستکاری متابولیسم پروتئین در دوره انتقال PPT

- دستکاری متابولیسم پروتئین در دوره انتقال PPT

دستکاری متابولیسم پروتئین در دوره انتقال PPT

 

 

نام محصول : پاورپوینت دستکاری متابولیسم پروتئین در دوره انتقال

فرمت : PPT

حجم : 2.8 مگابایت 

تعداد اسلاید : 32

زبان : فارسی

سال گردآوری :98

 

-بهبود شرایط ژنتیکی و مدیریتی گله های گاو شیری با گذشت زمان
-تولید شیر از 10000 به 12000 کیلوگرم در سال
-افزایش نیاز دام ها به مواد مغذی به علت افزایش تولید شیر در گاوهای شیری
-به وجود آمدن گاوهایی با تولید روزانه بیش از 50 کیلوگرم شیر در سال های اخیر

 

اهمیت پروتئین در تغذیه گاوهای شیری:

  • بهینه سازی تولید پروتئین میکروبی نخستین هدف در تغذیه پروتئین
  • قرار دادن نیتروژن وکربوهیدرات کافی در اختیار میکروب ها
  • ورود پروتئین میکروبی تولید شده به روده و هضم به عنوان منبع اسیدآمینه مورد استفاده دام
  • دومین هدف تامین کافی پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه
  • نیاز به اسیدآمینه برای تامین احتیاجات نگهداری، رشد دام، رشد جنین و تولید شیر
  • سومین عامل مهم در تغذیه گاوهای شیری بعد از مصرف اختیاری خوراک و انرژی
  • پروتئین به عنوان یکی از مهم ترین وگران قیمت ترین اجزای جیره

برای دانلود کلیک کنید