دانلود پاورپوینت کنترل عمر پس از برداشت گل رز
دانلود پاورپوینت کنترل عمر پس از برداشت گل رز
مقدمه:
رز از خانواده Rosaceae،جنس Rosa،بیش از150 گونه و 1400 رقم(Gault & Synge 1971)
میلیون ها سال قبل از انسان در زمین روییده(Gault & synge 1971،Fairbrother 1965 )
گل ملی انگلستان (Rode & Ogale 1984)
به عنوان گل زینتی،استخراج عطر، ویتامین C
با توجه به عمر کوتاه شلف لایف،میتوان با استفاده از محلول های مناسب ، بسته بندی و انبار داری بهینه و کنترل بیماری های پس از برداشت عمر گلجایی و پس از برداشت رز شاخه بریده را افزایش داد.
کنترل عمر پس از برداشت :عوامل پیش از برداشت
عوامل پس از برداشت
پیش از برداشت :نسبت عناصر در محلول غذایی
شرایط رطوبت نسبی
پس از برداشت : بسته بندی
انبارداری
محلول نگهدارنده مناسب
ساپونین ها
کنترل بیولوژیک بیماری ها
جمع بندی مطالب:
رطوبت بالا هنگام پرورش رز باعث کاهش عمر پس از برداشت رزهای شاخه بریده می شود.
نسبت بالای پتاسیم به کلسیم در محلول غذایی،اثر منفی در پس از برداشت رز شاخه بریده دارد.
پلی اتیلن و فویل آلومینیومی پوشش های مناسبی برای بسته بندی رز های شاخه بریده می باشند.
رزهایی که در مرحله Tight.bud برداشت می شوند ،ماندگاری بهتری پس از برداشت دارند.
نگهداری رزهای شاخه بریده در انبار ULO تولید اتانول را افزایش می دهد وباز شدن جوانه گل ها را به تاخیر می اندازد.
کاربرد محلول GLCA در بهبود عمر گلجایی رزهای شاخه بریده اثر قابل ملاحظه ای دارد.
تیمار گل های رز با TSS به غلظت 20 میلی گرم در لیتر عمر پس از برداشت رزهای شاخه بریده را افزایش می دهد.(از طریق بستن روزنه ها و کاهش تبخیر)
در کنترل B.cinerea که باعث کاهش عمر پس از برداشت رز می شود می توان از روش های بیولوژیکی از طریق روابط آنتاگونیسمی با قارچ ها وهمچنین افزایش غلظت کلسیم در محلول غذایی استفاده کنیم.
منابع
فایل حاضر به صورت پاورپوینت و شامل 58 صفحه و قابل ویرایش می باشد.