پاورپوینت تصفیه آب وفاضلاب
نوع فایل power point
قابل ویرایش 23 اسلاید
قسمتی از اسلایدها
شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن،قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می باشد. اگر چه بیش از سه چهارم کره زمین را آب فراگرفته است،اما سهم قلیلی از آب های موجود، برای مصارف بهداشتی و کشاورزی، قابل استفاده است. زیرا حدود 3/97 درصد اقیانوس ها و 1/2 درصد یخ های قطبی و 6/0 درصد دریاچه ها و رودخانه و آب های زیرزمینی وجود دارد، که حدود 36/0 درصد کل منابع آب می باشد. آب اقیانوس ها، دریاها و اغلب دریاچه ها و بسیاری از منابع آب زیرزمینی به علت شوری بیش از حد و داشتن املاح معدنی برای مقاصد بهداشتی، کشاورزی و صنعتی، غیرقابل استفاده می باشند.
اگر چه آب خالص در طبیعت یافت نمی شود، اما آب خالص مایعی بی رنگ، بی بو و بی مزه است که دارای نقطه انجماد صفر و نقطه جوش 100 درجه سانتی گراد می باشد،که ساختار شیمیایی آن به صورت H2O است وبه احتمال کمتر از 3/0 درصد آب های موجود در طبیعت بر دارنده ایزوتوپ های H4O2 ، H6O3 نیز می باشند.
فهرست مطالب و اسلایدها
- مقدمه
- ناخالصی های آب
- 1 ـ ناخالصی های معلق
- 2 ـ ناخالصی های محلول
- منابع تامین آب
- منابع تامین آب در اجتماعات
- ویژگی های آب سالم
- آلودگی آب
- تعریف آب آلوده
- آلودگی آب از نظر منشاء
- 1- آلودگی آب با منشاء زیست شناختی
- 2- آلودگی آب با منشاء شیمیایی
- ویژگی های فیزیکی یا ظاهری آب
- بو و طعم
- کدورت آب
- رنگ آب
- دمای آب