مبانی نظری راسته ی دیپلومونادیا، جنس ژیاردیا، ژیاردیا لامبلیا
توضیحات: 25صفحه فارسی (word) با منابع کامل
دانلود تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی و مقاله بیس پایان نامه با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه زیست شناسی و دامپزشکی، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
خلاصه ای از کار:
– راسته ی دیپلومونادیا
این تاژک داران دارای تقارن دو طرفی، دو هسته و تا هشت تاژک می باشند. غالبا انگل مهره داران و بی مهرگان هستند. دو جنس اصلی این راسته یعنی Hexamita و Giardia با توجه به شکل خاص آن ها به راحتی می توان تشخیص داد. اولی باریک و دارای دو جفت تازک است که از ابتدای بدن انگل خارج شده است ولی کیست و صفحه ی مکنده ندارد. گونه های Hexamita در روده ی دوزیستان، ماهیان و پرندگان مستقر می شوند.
– جنس ژیاردیا
گونه های این جنس از روده ی کوچک انسان، سگ، گربه، انواع جوندگان، خرگوش و بسیاری از پستانداران، دوزیستان و خزندگان جدا شده است. تعداد شناخته شده ی با ارزش این گونه ها، و بیماری زایی اغلب آن ها به درستی روشن نیست. Giardia canis در سگ گاهی بیماری زا است و بیماری Giardia lamblia در انسان نیز دقیقا اثبات شده است. مورفولوژی کلی این گونه ها مشابه یکدیگر است و تمام آن ها به شکل کیست با مدفوع خارج و به میزبان دیگر منتقل می شوند (42).
……………..
– ژیاردیا لامبلیا
در مورد نام صحیح این انگل اتفاق نظر وجود ندارد. نام های Giardia intestinalis و Giardia duodenalis برای این انگل گفته می شود. احتمالا این انگل اولین تک یاخته ی انگلی است که توسط آنتونی وان لوون هوک در سال 1681 در مدفوع خودش دیده شده است. Giardia lamblia در دئودنوم و اوایل ایلئوم انسان، میمون و خوک در تمام دنیا دیده شده است. در انسان به ویژه در کودکان یک انگل عمومی به شمار می رود و عامل ایجاد بیماری Giardiasis می باشد. سگ های آبی مخزن آلودگی انسانی در شمال آمریکا هستند (43).
………………….
– بیولوژی ژیاردیا لامبلیا
……………………
– ساختار تروفوزوئیت ژیاردیا لامبلیا
………………….
– ساختار کیست ژیاردیا لامبلیا
…………………
– علائم بالینی
…………….
– اهمیت و انتشار جغرافیایی
……………….
– چرخه زندگی
……………..
– بیماری زایی و علائم
……………..
– تشخیص
……………..
– درمان
……………
– پیشگیری و کنترل
………………
– گروه ها و زیر گروه های ژیاردیا لامبلیا
…………….
منابع :
فارسی
1- اعلایی میترا و همکاران. 1385. بررسی اجزای موثر در کمیت و کیفیت DNA ژنومی استخراج شده از گونه های سیکلامن موجود در ایران. پژوهش و سازندگی در زراعت و باغبانی، شماره 73 ص 11-16.
2- اکبریان امین و همکاران. 1391. بررسی تفاوت های ژنتیکی ژیاردیا لامبلیا در شهرستان خرم آباد و روستاهای اطراف آن با استفاده از PCR و تعیین توالی بازی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دوره هفدهم، 61-71.