پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار
نوع فایل power point
قابل ویرایش 24 اسلاید
قسمتی از اسلایدها
– یک ماده شیمیایی به صورت بلورهای سفید مکعبی شکل با دانه های ریز یا پودر شور مزه بدون پوست
– از فرمول Nacl تبعیت می کند
این ماده شیمیایی جای خاصی در سفره روزانه ما دارد و در قرآن با نام شوری هم آمده است. در احادیث هم توصیه شده در شروع هر وعده غذائی بهتر است که اول مقدار کمی نمک بخوریم.
کاربرد نمک در صنایع غذایی
نمک ، علاوه بر این که طعم خوبی به مواد غذایی می دهد از رشد میکروارگانیسم های نامطلوب در محصول جلوگیری می کند و بافتهای محصول را هم محفوظ نگه می دارد .
چربیها را در محصولاتی مثل سوسیس و کالباس پخش می کند .
در میوه ها و سبزی های کنسرو شده شرایط مناسبی را برای فعالیت میکروارگانیسم های مطلوب ایجاد می کند.
فهرست مطالب و اسلایدها
پیرامون نمک طعام
ناخالصیهای موجود در نمک
ناخالصیهای موجود در نمک
ناخالصیهای فلزات سنگین
تولید نمک خوراکی در ایران
عوارض مصرف نمکهای تصفیه نشده
روش مکانیزه تولید نمک تصفیه
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نمکهای تصفیه شده
ید دار کردن نمک
وضعیت ایران در 20 سال گذشته
ید چیست ؟
منابع غذایی ید
اهمیت دریافت کافی ید
اختلالات ناشی از کمبود ید
اثرات اجتماعی اقتصادی کمبود ید
ارزیابی شدت کمبود ید در یک منطقه
برنامه کشوری مبارزه با اختلالات ناشی از کمبود ید
چند توصیه پیرامون نحوه مصرف و نگهداری نمکهای تصفیه ای