دستکاری متابولیسم پروتئین در دوره انتقال PPT
نام محصول : پاورپوینت دستکاری متابولیسم پروتئین در دوره انتقال
فرمت : PPT
حجم : 2.8 مگابایت
تعداد اسلاید : 32
زبان : فارسی
سال گردآوری :98
-بهبود شرایط ژنتیکی و مدیریتی گله های گاو شیری با گذشت زمان
-تولید شیر از 10000 به 12000 کیلوگرم در سال
-افزایش نیاز دام ها به مواد مغذی به علت افزایش تولید شیر در گاوهای شیری
-به وجود آمدن گاوهایی با تولید روزانه بیش از 50 کیلوگرم شیر در سال های اخیر
اهمیت پروتئین در تغذیه گاوهای شیری:
- بهینه سازی تولید پروتئین میکروبی نخستین هدف در تغذیه پروتئین
- قرار دادن نیتروژن وکربوهیدرات کافی در اختیار میکروب ها
- ورود پروتئین میکروبی تولید شده به روده و هضم به عنوان منبع اسیدآمینه مورد استفاده دام
- دومین هدف تامین کافی پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه
- نیاز به اسیدآمینه برای تامین احتیاجات نگهداری، رشد دام، رشد جنین و تولید شیر
- سومین عامل مهم در تغذیه گاوهای شیری بعد از مصرف اختیاری خوراک و انرژی
- پروتئین به عنوان یکی از مهم ترین وگران قیمت ترین اجزای جیره