فرم کامل و قابل ویرایش قرارداد تخریب به صورت ورد 7 صفحه به صورت ورد

- فرم کامل و قابل ويرايش قرارداد تخريب به صورت ورد 7 صفحه به صورت ورد

فرم کامل و قابل ویرایش قرارداد تخریب به صورت ورد 7 صفحه به صورت ورد

فرم کامل و قابل ویرایش قرارداد تخریب به صورت ورد 7 صفحه به صورت ورد با قابلیت ویرایش کامل در دسترس شماست.

 

قرارداد تخریب

 

این قرارداد در تاریخ ……………… فیمابین شرکت ……………. به نمایندگی ………………… به نشانی ……………………………….. تلفن ………………….. که در این قرارداد کارفرما نامیده می شود از یک طرف و آقای ……………….. فرزند …………… به شماره شناسنامه ……………… صادره از ………………… و به نشانی ………………… تلفن ……………… که از طرف دیگر پیمانکار نامیده می‌شود مطابق با شرایط و مشخصات ذیل منعقد و مبادله گردید .

ماده یک ـ موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارتست از کلیه عملیات تخریب ساختمان ……………… واقع در ………………. و دسته بندی و چیدمان آجرهای سالم و آهن آلات حاصل از تخریب به کارفرما .

ماده دو ـ اسناد و مدارک قرارداد

2-1- قرارداد حاضر

2-3- کلیه دستور کارهایی که در حین اجراء توسط کارفرما یا دستگاه نظارت ابلاغ می گردد .

ماده سه ـ مبلغ قرارداد

مبلغ کل قرارداد ………………… ریال پیش بینی می گردد که تا 25 درصد قابل افزایش یا کاهش می باشد که براساس صورت وضعیت پیشرفت کار طبق تأیید دستگاه نظارت قابل پرداخت خواهد بود . مطابق نرخ نامه پیوست چنانچه حجم عملیات اضافه شده بیش از 25 درصد مبلغ فوق الذکر باشد نیاز به تهیه و تنظیم الحاقیه با قیمت های جدید توافق شده فیمابین خواهد بود بر طبق نرخنامه پیوست .

تبصره : به قیمت های این قرارداد هیچگونه تعدیلی تعلق نمی گیرد .

 ماده چهار ـ نحوه پرداخت

پس از اتمام کار , پیمانکار موظف است نسبت به تهیه صورت وضعیت کارهای انجام شده اقدام و پس از تأیید نماینده کارفرما و دستگاه نظارت با توجه به مفاد قرارداد نسبت به پرداخت مبلغ کارکرد پس از کسر 10 درصد حسن انجام کار و 5 درصد مالیات اقدام خواهد شد .

ماده پنج ـ مدت قرارداد

مدت انجام کار از تاریخ عقد قرارداد و تحویل ساختمان به پیمانکار ………………….. روز می باشد .

تبصره یک : در صورتی که پیمانکار باعث تأخیر یا طولانی شدن مدت انجام کار گردد مطابق با موارد پیش بینی شده در قرارداد رفتار خواهد شد .

تبصره دو : در صورتی که هیچگونه تقصیری در تأخیرات پیش آمده در انجام کار و تعهدات پیمانکار نباشد تأخیرات پیش آمده مجاز و مدت قرارداد بنابر نظر کارفرما قابل تمدید می باشد .

ماده شش ـ تعهدات پیمانکار

6-1- با اطلاع و همکاری مؤسسات ذیربط جریان آب , برق , گاز و سرویس های مشابه را قطع نماید . زمان و مدت قطع سرویس های فوق و شروع عملیات تخریب حداقل یک هفته قبل , به اطلاع ساکنین ساختمان های مجاور رسانده شود .

6-2- برنامه ریزی لازم برای محافظت از پیاده روها و معابر عمومی مجاور ساختمان مورد تخریب انجام شود و در صورت نیاز به محدود یا مسدود نمودن آنها با کسب مجوز از شهرداری با رعایت مفاد بندهای ذیل اقدام لازم به عمل آید .

6-2-1- مسدود یا محدود نمودن پیاده روها و معابر عمومی و سایر فضاهای عمومی , برای انبارکردن مصالح یا انجام عملیات ساختمانی به شرطی امکان پذیر می باشد که قبل از شروع عملیات ساختمانی کلیه پروانه ها و مجوزهای لازم به منظور اجرای عملیات ساختمانی , انبار کردن مصالح در پیاده روها , خیابان ها و سایر فضاهای عمومی و استفاده از تسهیلات عمومی توسط کارفرما از شهرداری اخذ شود .

6-2-2- پیمانکار موظف است وسایل , تجهیزات و مصالح ساختمانی را در جایی قرار دهد که حوادثی برای عابرین , وسایل نقلیه , تأسیسات عمومی , و ساختمان های مجاور به وجود نیاید مصالح و وسایل فوق شب ها نیز باید به وسیله علائم درخشان و چراغ های قرمز احتیاط مشخص شوند .

6-2-3- در مواردی که نیاز به تخلیه مصالح ساختمانی در معابر عمومی یا مجاور آن باشد , باید مراقبت کافی به منظور جلوگیری از لغزش , فروریختن یا ریزش احتمالی آنها به عمل آید .

6-2-4- زمانی که پایه های داربست در معابر عمومی قرار گیرد باید با استفاده از وسایل مؤثر از جابجا شدن و حرکت پایه‌های آن جلوگیری شود .

6-3- هنگامی که براثر انجام عملیات ساختمانی خطری متوجه رفت و آمد عابرین یا اتومبیل ها باشد با کسب نظر از مراجع ذیربط یک یا چند مورد از موارد زیر بکار گرفته شود :

6-3-1- گماردن یک یا چند نگهبان با پرچم اعلام خطر .

6-3-2- نصب چراغ های چشمک زن یا علائم شبرنگ .

6-3-3- نصب علائم آگاهی دهنده وسایل کنترل مسیر .

6-3-4- ایجاد سازه های حفاظتی محصور کننده .

6-4- احداث راهروی سرپوشیده موقت در راه عبور عمومی و در تمام طول ساختمان الزامی است .

6-5- وسائل و تجهیزات لازم مناسب با محل و نوع ساختمان و روش تخریب تهیه شود .

6-6- برنامه ریزیر برای جمع آوری و دفع مواد حاصل از تخریب و انتخاب محل مجاز برای انباشتن آنها انجام شود .

6-7- کلیه شیشه های ساختمان مورد تخریب باید از محل نصب شده جدا و در مکان مناسبی انبار گردد .

6-8- در عملیات تخریب باید کارگران با تجربه بکار گرفته شده و اشخاص ذیصلاح بر کار آنان نظارت و دستورالعمل ها , روش ها و مراحل مختلف اجرای کار را به آنان گوشزد نمایند .

6-9- کلیه راه های ارتباطی ساختمان مورد تخریب به استثنای پلکان ها , راهروها , نردبان ها و درهایی که برای عبور کارگران استفاده می شود , باید در تمام مدت تخریب مسدود گردند .

6-10- هریک از اجزای ساختمان مورد تخریب و تجهیزات مورد استفاده اعم ازکف , کف موقت , چوب بست , پله های موقت , سقف و سایر اجزای راهروهای سرپوشیده و راهروهای عبور و مرورکارگران , پلکان ها , نردبان ها نباید بیش از دو سوم مقاومت نهایی خود , بارگذاری شوند .

برای دانلود از کادر زیر اقدام به دانلود نمایید.

 

با تشکر

برای دانلود کلیک کنید