پاورپوینت استفاده از ریزکپسول سازی در مبارزه با کمبود آهن
نوع فایل power point
قابل ویرایش 30 اسلاید
قسمتی از اسلایدها
ریزکپسول سازی
فرآیندی که در آن ذرات یا قطرات کوچک بوسیله پوششی احاطه می شوند، یا در یک قالب یکنواخت یا غیر یکنواخت قرار داده می شوند شناخته شده است.
یا:
دانش بسته بندی مواد جامد، مایع و گاز در کپسول های کوچک که این کپسول ها قادر هستند محتویات خود را در مدت زمان های طولانی و تحت شرایط خاص با سرعت رهایش کنترل شده آزاد نمایند
مواد دیواره:
موم ها و چربی ها: موم زنبور عسل، موم کاندلیلا و کارنوبا، ماکروامولسیون و میکروامولسیون موم، دیسترات گلیسرول، چربی های طبیعی و اصلاح شده؛
پروتئین ها: ژلاتین، پروتئین آب پنیر، زئین، پروتئین های سویا، گلوتن و غیره؛
کربوهیدرات ها: نشاسته ها، آلژینات ها، مالتودکسترین ها، کیتوزان، ساکارز، گلوکز، اتیل سلولز، استات سلولوز، کاراگینان ها و غیره؛
بسپارهای سنتزی: پلی پروپیلن، پلی ونیل استات، پلی استیرین، پلی بوتادین و غیره که مجوز استفاده در مواد غذایی را دارند
هسته
ماده ای بلورین، ذرات جاذب سطحی ناهموار، امولسیون، سوسپانسیونی از مواد جامد یا .سوسپانسیونی از ریزکپسول های کوچکتر می باشد
مواد طعم دهنده، عوامل ضد میکروبی، مواد فعال تغذیه ای و درمانی، ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، رنگ ها، اسیدها، بازها، بافرها، شیرین کننده ها، مواد مغذی، آنزیم ها، عوامل اتصال عرضی، مخمرها، عوامل ورآمدن شیمیایی
فهرست مطالب و اسلایدها
مواد معدنی
مصرف بیش از حد آهن
رایج ترین کمبود تغذیه ای
سه رویکرد برای مبارزه با کمبود آهن
سازمان بهداشت جهانی چهارطبقه غنی سازی
محصولات تقویت شده
ریزکپسول سازی
مواد دیواره
هسته
دلایل استفاده از ریزکپسول سازی در صنعت غذا:
محرک رهاسازی
روش های ریز کپسول سازی:
مطالعات انجام شده در این زمینه