مقاله ای کامل در مورد آنفولانزا
این مقاله 9 صفحه ای در قالب word همراه با پس زمینه صفحات و حاشیه صفحات بوده و قابل ویرایش و همچنین آماده پرینت می باشد و به شرح کامل تمام موضوعات مرتبط با آنفولانزا پرداخته است.
قسمت هایی از مقاله :
پیش گفتار :
بیماری به ناهنجاری در بدن یا روان میگویند که به علت ناراحتی، اختلال عملکرد یا تنش دربیمار یا سایر افراد مرتبط با او ایجاد میگردد. البته باید میان بیماری و سایر حالتها پزشکی مانند خستگی، ضعف، کسالت و اندوه تفاوت گذاشت. عامل ایجاد بیماری میتواند بیرونی (مانند باکتری، انگل، تغذیه ناکافی و…) یا درونی (مانند پرکاری تیروئید، دیابت و …) باشد. همچنین بیماری میتواند مادرزادی (مانند سندرم ترنر یا لب شکری) یا ژنتیکی مانند آلبینیسم باشد. بیماری تند (حاد) یا کهنه (مزمن)، واگیر دار یا ناواگیر نیز میتواند باشد.هر بیماری با شماری علائم و نشانههای ویژه شناخته و آشکار میشود. شناخت و درمان بیماری بر عهده پزشک است.
مقدمه :
آنفولانزا یک بیماری ویروسی است که بخشهای بالایی مجراهای تنفسی را درگیر میکند. این بیماری به ناگاه رخ میدهد و نشانههایی مانند تب، کوفتگی و درد در بدن، سردرد، خستگی، از دست دادن اشتها، سرفه خشک و گلوی دردناک یا خشک را بروز میدهد. آنفولانزا با سرماخوردگی تفاوت دارد؛ بهطور معمول نشانههای آنفولانزا شدیدتر است و بیمار اغلب نسبت به سرماخوردگی زمان بیشتری از کار و مدرسه بازمیماند.
بیشتر مردم بدون مشکل جدی از این بیماری رهایی مییابند، اما گاهی بیماری به عفونت باکتریایی، از جمله عفونت گوش، عفونت سینوسها یا عفونت مجراهای تنفسی (برونشیت)، میانجامد. البته، با نگهداری مناسب از بیمار در خانه میتوان از این عفونتها پیشگیری کرد. در برخی بیماران ممکن است عفونتهای دردسرسازتری مانند نومونیا به وجود بیاید. بیمارانی که در خطر چنین عفونتی هستند و باید در بیمارستان بسری شوند، عبارتاند از: کودکان زیر دو سال، بزرگسالان ۶۵ ساله یا بیشتر و کسانی که ناراحتیهای پزشکی جدی دارند.
عامل ایجادکننده آنفولانزا چیست؟
آنفولانزا یک بیماری ویروسی است. ویروسهای آنفولانزای (A) و (B) بیماری را ایجاد میکنند. ویروس نوع (A) معمولاً عامل ایجادکننده شیوع سالیانه آنفولانزا است. این ویروسها مدام در حال تغییر خود هستند و انواع جدیدی ایجاد میکنند که خصوصیات متفاوتی دارد. به همین دلیل ساختمان ویروس از سالی به سال دیگر تغییر میکند و واکسنها و حتی داروها برای اثربخشی باید تغییر کنند.
و ادامه مقاله