کلوخه شدن شکر سفید ، پروژه ای جهت بررسی دلایل و بدست آوردن راهکار جهت جلوگیری از کلوخه شدن

- كلوخه شدن شكر سفيد   ،  پروژه ای جهت بررسی دلایل و بدست آوردن  راهکار جهت جلوگیری از کلوخه شدن

کلوخه شدن شکر سفید ، پروژه ای جهت بررسی دلایل و بدست آوردن راهکار جهت جلوگیری از کلوخه شدن

کلوخه شدن شکر

 

 

کلوخه شدن شکرمی تواند ضمن تاثیر بر ظاهر محصول، استفاده از آن را مشکل نمایند و یا حتی این استنباط را در مشتری ایجاد نماید که ممکن است این موضوع منجر به ایجاد آلودگی ثانویه در محصول باشد.

 

  • اهداف پروژه

اجرای موفقیت آمیز پروژه می تواند دستاوردهایی به شرح زیر  به همراه داشته باشد.

هدف اصلی پروژه :

  • جلوگیری از نارضایتی مشتریان
  • کاهش میزان برگشت محصول

سایر دستاوردهای مورد انتظار:

  • افزایش دانش و بهبود رویه و دستورالعملها
  • بهبود فرهنگ مشارکت و کار تیمی

 

 

 

فایل بصورت pdf  می باشد  و  تعداد 9 صحفه

برای دانلود کلیک کنید