حل مسائل نظریه ماشین ها و مکانیزم های شیگلی، یوئیکر و پنوک به صورت PDF و به زبان انگلیسی در 526 صفحه
مهندسی مکانیک شاخهای از مهندسی است که فیزیک مهندسی و ریاضیات را با دانش مواد تلفیق نموده، با طراحی، آنالیز، ساخت و نگاهداری سیستمهای مکانیکی سروکار دارد. طراحی، ساخت و کاربری دستگاههایی که انرژیهای مختلف نظیر انرژی خورشیدی، انرژی هستهای و انرژی شیمیایی را به کار میگیرند نیز در حوزهٔ این شاخه از دانش است. این رشته یکی از کهنترین و گستردهترین رشتههای مهندسی میباشد.
مهندسی مکانیک نیازمند درک مفاهیمی همانند مکانیک، دینامیک، ترمودینامیک، دانش مواد، آنالیز سازهها و الکتریسیته است. مضافاً بر مفاهیم اصلی فوق، مهندسین مکانیک ابزاری چون طراحی به کمک رایانه ،تولید به کمک رایانه، مدیریت چرخه عمر محصول را برای طراحی و آنالیز کارخانجات، تجهیزات صنعتی و ماشین آلات، سیستمهای گرمایش و خنککننده، ترابری، هواپیما، شناورها، رباتیک، تجهیزات پزشکی، جنگافزار و غیره بکار میگیرند.
مهندسی مکانیک آن شاخهُ مهندسی است که شامل طراحی، ساخت و کاربرد دستگاهها و ماشین آلات میشود.
مهندسی مکانیک نخست در طی انقلاب صنعتی در اروپا در قرن ۱۸ میلادی به عنوان یک شاخهٔ مجزا شناخته شد؛ لکن توسعه آن در دنیا طی چندین هزار سال طول کشیدهاست. دانش مهندسی مکانیک در قرن ۱۹ میلادی در نتیجهٔ پیشرفتهای فیزیک نشأت گرفت. این شاخه به طور پیوستهای تکامل یافته تا پیشرفتهای فناوری را بهکار گیرد و امروزه مهندسان مکانیک به دنبال گسترش دانش در رشتههایی چون مواد مرکب، مکاترونیک و نانوتکنولوژی هستند. مهندسی مکانیک به میزان زیادی همپوشانیهایی با مهندسی هوافضا، مهندسی خودرو، مهندسی مکاترونیک، مهندسی برق، مهندسی پزشکی (بیومکانیک)، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی متالورژی، مهندسی دریا، مهندسی راهآهن (ماشینهای ریلی)، مهندسی رباتیک، مهندسی صنایع، مهندسی معدن، مهندسی نفت و مهندسی هستهای دارد.
فهرست مطالب:
فصل اول: جهان مکانیزم ها
فصل دوم: موقعیت و جابجایی (Position and Displacement)
فصل سوم: سرعت
فصل چهارم: شتاب
فصل پنجم: رابط های مکانیکی با چند درجه آزادی (Multi-Degree-of-Freedom Planar Linkages)
فصل ششم: طراحی بادامک
فصل هفتم: چرخدنده های ساده (Spur Gears)
فصل هشتم: چرخ دنده های مارپیچی، چرخدنده های مخروطی، حلزونی ها و چرخ دنده های حلزونی (Helical Gears, Bevel Gears, Worms, and Worm Gears)
فصل نهم: Mechanism Trains
فصل دهم: سنتز رابط ها (Synthesis of Linkages)
فصل یازدهم: مکانیسم های فضایی (Spatial Mechanisms)
فصل دوازدهم: رباتیک
فصل سیزدهم: تجزیه و تحلیل نیروی استاتیک (Static Force Analysis)
فصل چهاردهم: تجزیه و تحلیل نیروی دینامیک (Static Force Analysis)
فصل پانزدهم: تجزیه و تحلیل ارتعاش (Vibration Analysis)
فصل شانزدهم: دینامیک موتورهای رفت و برگشتی (Dynamics of Reciprocating Engines)
فصل هفدهم: متعادل کردن (Balancing)
فصل هجدهم: دینامیک بادامک (Cam Dynamics)
فصل نوزدهم: چرخ های لنگر، گاورنرها و ژیروسکوپ ها (Flywheels, Governors, and Gyroscopes)