نقشه های GIS حوزه آبخیز رودخانه زاب استان آذربایجان غربی

- نقشه های GIS حوزه  آبخیز رودخانه زاب استان آذربایجان غربی

نقشه های GIS حوزه آبخیز رودخانه زاب استان آذربایجان غربی

 

 

 

 

نقشه های GIS حوزه  آبخیز رودخانه زاب استان آذربایجان غربی

نقشه های GIS حوزه  آبخیز رودخانه زاب استان آذربایجان غربی

نقشه های GIS حوزه  آبخیز رودخانه زاب استان آذربایجان غربی

معرفی رودخانه زاب کوچک

رودخانه زاب کوچک (به عربی: الزاب الصغیر) از ایران سرچشمه گرفته و در عراق به دجله می‌ریزد. این رودخانه نزدیک به ۴۰۰ کیلومتر طول داشته و حوضهٔ آبریز ی برابر با ۲۲۰۰۰ کیلومتر را در برمی‌گیرد. در کنار همین رود بود که ابومسلم خراسانی بر مروان حمار (آخرین خلیفهٔ اموی) غلبه یافت.

دو سد در سر راه این رود ساخته شده است. این رود از دامنه‌های زاگرس سرچشمه گرفته و از غرب ایران خارج می‌شود. رودخانه زاب کوچک در بالا دست در دره‌های کوه زاگرس جریان دارد.

رود کلوی (زاب) از گردنه میدان با ۲۱۴۰ متر ارتفاع از سطح دریا سرچشمه می‌گیرد و از شرق به غرب جاری می‌شود و سپس جریان خود را به سوی جنوب کج می‌کند و در دره‌ای عریض و مستقیم منطقه پیرانشهر به سوی سردشت ادامه می‌یابد. از آن طرف سردشت یعنی ابتدای جلگه به هنگام خروج از ایران به طرف غرب جریان پیدا می‌کند و سرانجام به دجله می‌ریزد.

به طور کلی زاب کوچک دارای جریان آب دائمی است و در سرتاسر سال خشک نمی‌شود. این رودخانه و درهٔ عمیق آن یکی از دیدنی‌ترین رودخانه‌های استان‌های غربی است که به خودی خود دارای جاذبه‌های جهانگردی است.

 فرمت نقشه ها پس از خارج کردن از حالت فشرده (zip) در قالب ژئودیتابیس می باشد که فقط با نرم افژار ARC GIS قابل فراخوانی می باشد.

لیست فایل های وکتوری  موجود

  1. نقشه مرز حوزه آبخیز زاب کوچک
  2. نقشه خطوط توپوگرافی حوزه آبخیز زاب کوچک
  3. نقشه آبراهه های حوزه آبخیز زاب کوچک
  4. نقشه آبراهه های حوزه آبخیز رودخانه زاب کوچک با تقسیم بندی استرالر
  5. نقشه زیر حوزه های حوزه آبخیز زاب کوچک

 

نقشه نقاط رستری موجود

  1. نقشه مدل رقومی ارتفاع استر حوزه آبخیز رود زاب کوچک (ASTER_GDEM_27m)

سنجنده ژاپنی ASTER یکی از سنجنده های تصویربرداری حمل شده توسط ماهواره Terra است. ASTER یک سنجنده چند طیفی با توان طیفی بالا است، که داده ها را در سه حیطه طیغی با استفاده از یک رادیو متر جداگانه برای هر ناحیه ، اخذ میکند. حیطه های طیفی که تصاویر در آنها اخذ می شوند ، حیطه های مرئی و مادون قرمز نزذیک (VNIR)، مادون قرمز کوتاه موج (SWIR) و مادون قرمز گرمایی(TIR) هستند. تصاویر دریافتی در سه حیطه طیفی دارای توان تفکیک مکانی متفاوت هستند. توان تفکیک باندهای VNIR ، 15 متر است. باند های SWIR دارای توان تفکیک مکانی 30 متر بوده ، در حالیکه تصاویر مادون قرمز گرمایی ، دارای تفکیک مکانی 90 متر دارند.

برای دانلود کلیک کنید