کلوخه شدن شکر سفید ، پروژه ای جهت بررسی دلایل و بدست آوردن راهکار جهت جلوگیری از کلوخه شدن
کلوخه شدن شکر
کلوخه شدن شکرمی تواند ضمن تاثیر بر ظاهر محصول، استفاده از آن را مشکل نمایند و یا حتی این استنباط را در مشتری ایجاد نماید که ممکن است این موضوع منجر به ایجاد آلودگی ثانویه در محصول باشد.
- اهداف پروژه
اجرای موفقیت آمیز پروژه می تواند دستاوردهایی به شرح زیر به همراه داشته باشد.
هدف اصلی پروژه :
- جلوگیری از نارضایتی مشتریان
- کاهش میزان برگشت محصول
سایر دستاوردهای مورد انتظار:
- افزایش دانش و بهبود رویه و دستورالعملها
- بهبود فرهنگ مشارکت و کار تیمی
فایل بصورت pdf می باشد و تعداد 9 صحفه