پاورپوینت درباره آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

- پاورپوینت درباره آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

پاورپوینت درباره آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

 

دسته بندی: Powerpoint

 

نوع فایلppt (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد اسلاید: 19 اسلاید

 قسمتی از متن فایل دانلودی

تعاریفی ازآنتالپی

1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.

2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای  حرارتی نیز نام دارد.

H=u+p.v

انرژی داخلی U =

فشار P =

 حجم مخصوص=V

در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد:
1-انتالپی مایع اشباع
2-انتالپی تبخیر
3-انتالپی بخار اشباع
چکیده
üفرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:
1-استفاده از ریز صافی ها
2-استفاده از دستگاه تبادل یونی

      قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.

      در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.

      برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:

     دما و فشار بستگی دارد.

برای دانلود کلیک کنید