دانلود پروژه تاثیرات تکنولوژی بر ساختمان
دانلود پروژه تاثیرات تکنولوژی بر ساختمان در 115 اسلاید
« همه اشیاء ساخته دست بشر از زندگی بر خوردارند. زیبائی این اشیاء در همین نهفته است. این اشیاءگواه کیفیت زندگی کسانی هستند که از آنها استفاده می کردند. برای نیل به این مقصود عشق در ساختن آنها مداخله می کرد و نبود لذت ناشی از این عشق که به این اشیاء جان می بخشد می تواند کیفیت تمدن سازنده این اشیاء را اثبات یا نفی کند. و این اشیاء هزاران سال پس از مرگ کسانی که عشقشان به زندگی و درکشان از آن در این اشیاء جلوه گر شده استباز به زندگی خود ادامه می دهند. » فرانک لوید رایت
فهرست مطالب
_نورپردازی
_پلازا
_سازه های مختلف
_مصالح نوین
_سازه سقف ها
_انواع سقف های کاذب
_مصالح نوین نما
_انواع شیشه
_پنجره
_در
_سیستم امنیتی
_آسانسور
_پله برقی
_تهویه مطبوعی
نورپردازی :
در بعد معماری ساختمان های عمومی بحث نورپردازی بصورت علمی مطرح می شود، علمی که اگر با هنر و خلاقیت ادقام شود چه بسا از خیلی از مواردی که درساختمان حرف اول را می زند بهتر به چشم می خورد.
اجسام از خود هیچ نوری را ندارند و این وظیفه ی طراح و نورپرداز است که با تابش نورهایی با طیف های خاص و رنگ های متفاوت ماهیت هر نوع جسم رانمایان کند. استفاده از نورهای مات و مستقیم و غیر مستقیم همچنین به کاربردن از وسایل نورپردازی نوین که درخارج از ساختمان برروی نما منعکس می شوند نیز در شب می تواند جلوه ای خاص به مال بکند.
باید دوباره یاد آور شد که نورپردازی ساختمان رشته ای تخصصی در علم معماری می باشد
که برای هر ساختمان نوعی از نورپردازی را می طلبد.
نور طبیعی نقش مهمی در ترکیب بندی دارد به گونه ای که می تواند آرایه های فضایی بیشماری در هر فضا در طول روز ایجاد کند، از محیطی روشن و نشاط آور و انرژی زا تا محیطی ملایم و آرام بخش. همانطور که نیاز به هوا، آب و غذا برای زنده ماندن داریم، نیازبه نور برای انجام فعالیت های مختلف خود داریم. در گذشته مردم مجبور بودند فعالیت خود را با غروب خورشید متوقف کنند اما امروزه با اختراع برق، روند زندگی راحت تر و بهتر شده است. استفاده از نور در فضای داخلی به طور چشمگیری محیط پیرامون و « حس » موجود در فضا را تحت تاثیر قرار می دهد .
1_ نور طبیعی
نور خورشید بزرگترین منبع نوری موجود است که زندگی ماوابسته به آن است. نور خورشید صرفا برای عملکرد های روزانه ما نیست بلکه عامل محرک واکنشهای بیو لوژیکی است و با از بین بردن باکتریهای مضر هوا را پاکیزه نگه می دارد. به صورت معمول نور خورشید می تواند حدود هفت فیت وارد فضا شود. اگر معمار دقت کافی در طراحی پلان داشته باشد نور خورشید می تواند منبع خوب و بدون هزینه نور پردازی باشد .
2_ نور مصنوعی
این نوع از نورها با الکتریسیته کار می کنند و بیشتر در زمان شب مورد نیاز هستند البته نه همیشه. در مناطق آب و هوایی که هوا اکثرا ابری است در روز از لامپهای فلورو سنت برای روشن کردن یکنواخت فضا استفاده می شود……………………………………
دانلود پروژه تاثیرات تکنولوژی بر ساختمان, تاثیرات تکنولوژی بر ساختمان,تکنولوژی بر ساختمان,تکنولوژی و بر ساختمان, تکنولوژی درساختمانهای تجاری