اهمیت گوشت طیور در تغذیه انسان
موضوع:
اهمیت گوشت طیور در تغذیه انسان
فایل word قابل ویرایش )
تعداد صفحات : 15
فهرست مطالب
– ارزش غذایی گوشت مرغ
– طبقه بندی گوشت طیور
– تاریخچه
– انتخاب جوجه
– بیماری هایی که به وسیله مرغ مادر به جوجه منتقل می شوند
– بیماری های میکروبی
– بیماری های دسته مایکوپلساماها
الف- مایکوپلاسما گالی سپتیکم
ب- مایکلوپلاسما سینویه
علائم جوجه های سالم
نژادهای مخصوص جوجه گوشتی
– نژاد ردایلندرد Rhodde – island
– نژاد نیوهمپشایر (New Hampshire)
– نژاد سوسکس (Sussex)
– نژاد کورنیش (Cornish)
وسایل مورد نیاز برای پرورش جوجه گوشتی
وسایل مورد نیاز برای پرورش جوجه کبابی با روش استفاده از بستر
طرز نگاهداری جوجه گوشتی
– ضد عفونی کردن لانه
– انتخاب بستر
آماده نمودن تشکیلات برای ورود جوجه
مقدمه :
گوشت طیور به عنوان یک منبع غنی پروتئین در سال های اخیر به طور وسیعی در تغذیه انسان در دنیا و در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوری که در بعضی از کشورها که از نظر شرایط طبیعی و کمبود مرتع دچار مضیقه هستند گوشت طیور به سرعت جانشین گوشت دام های دیگر شده است.