13940022 بهداشت و بازرسی گوشت

- 13940022 بهداشت و بازرسی گوشت

13940022 بهداشت و بازرسی گوشت

در این نوع بازرسی باید حیوانات سالم از غیر سالم تشخیص داده شود . این بازرسی از حداکثر 24 ساعت قبل از کشتار تا چند دقیقه قبل از کشتار معمولا” در سالن انتظار ،‌در محلی که دام ها آرام و درحال استراحت هستند ،‌انجام میشود . این بازرسی 50درصد عملیات بازرسی گوشت را شامل می شود و علاوه بر اینکه کمک موثری در تشخیص بسیاری و عوارض در هنگام بازرسی پس از کشتار می نماید 

 

فرمت: ورد

تعداد صفحات:32

برای دانلود کلیک کنید