گزارش بازدید از خط تولید تن ماهی
یک گزارش کوتاه 4 صفحه ای ، تایپ شده و با فرمت ورد ، این گزارش به همراه تصاویری از سالن خط تولید و اتوکلاوهای صنعتی است ، کمک دهنده ای است در تکمیل گزارشات بازدید از کارخانه تولید تن ماهی
قسمتی از متن :
تولید ماهی :
ماهی مورد استفاده برای تن ماهی : ماهی هوور مسقطی است ( شیبه شیرینی مسقطی و لوزی شکل است ) که ماکرل نیز به آن گویند ، ماهی هوور نوع خطی نیز داریم که به دلیل تیره بودن رنگ و طعم نامطلوب برای کنسرو کردن مناسب نیست ، و همچنین ماهی هوور گیدل نیز استفاده میشود که بزرگ است و 100 کیلو به بالا وزن دارد ، ماهی گالت نیز بد نیست ولی ماهی اسب تقلب است و بدلیل کم بودن ضایعات و مواد هیستامینی اش مورد استفاده قرار می گیرد به جای ماهی هوور ،که البته قبل از پخت قابل تشخیص است زیرا گوشتش سفت است و مواد هیستامینی کم دارد یا ندارد و راندمان بالایی دارد ولی در مقایسه با هوور بد مزه و ارزش غذایی پایینی دارد. ( البته به دلیل اینکه پروانه ساخت ماهی هوور است تقلب است )
خط تولید ماهی در طول سال وجود دارد زیرا در خلیج فارس ماهی همیشه در دسترس است ولی با توجه به قیمت این کار انجام میشود و اصولا در فصل زمستان بیشتر خط تولید فعال است .