پروژه طراحی ایجاد کارخانه پنیر پیتزا
فایل مورد نظر مربوط به پروژه طراحی ایجاد صنایع یک کارخانه تولید پنیر پیتزا میباشد.
فهرست کلی این فصل به شرح ذیل است:
فصل 1: گزارش اولیه بررسی
- تاریخچه
- معرفی محصول
- آشنایی با موسسه استاندارد(زمینه پنیر پیتزا)
- تولید کننده های اصلی بازار
فصل 2: گزارش تحلیل بازار
2-1- عرضه و پیش بینی عرضه
2-2- بررسی واردات و صادرات
2-3- برآورد میزان تقاضای داخلی پنیر پیتزا
فصل 3: گزارش تحلیل فنی
3-1- انتخاب ظرفیت و برنامه تولید 6 سال اول
3-2- نمودار فرآیند عملیات OPC
3-3- نحوه ی تامین تکنولوژی و مشخصات فنی آنها
3-4- لیست مواد اولیه
3-5- زمان سنجی
3-5-1- محاسبه زمان استاندارد مربوط به سیکلهای کاری
3-5-2- شبکه پیش نیازی
3-5-3- طراحی ایستگاه های کاری
3-6- محاسبه مساحت های تولیدی مورد نیاز و سایر بخشها
3-7- طرح پیشنهادی و جداول
3-7-1- جدول از- به
3-7-2- نمودار رابطه فعالیتها
3-7-3- طرح پیشنهادی
3-8- مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی
3-9- کنترل کیفیت
3-10- مکان یابی اجرای طرح
فصل 4: گزارش تحلیل های مالی و اقتصادی
4-1- برآورد هزینه ها و جداول
4-2- محاسبه ی NPV
4-3- برنامه زمان بندی اجرای طرح
این فایل با فرمت ورد و در 108 صفحه ارائه شده است.