مقاله ای کامل در مورد پرتقال
این مقاله 10 صفحه ای در قالب word همراه با پس زمینه صفحات و حاشیه صفحات بوده و قابل ویرایش میباشد و به شرح کامل تمام موضوعات مرتبط با پرتقال از قبیل خواص،مضرات،ارزش غذایی و دیگر مطالب پرداخته است.
قسمت هایی از مقاله :
مقدمه :
یکی از میوه هایی که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد ، پرتقال می باشد. خوردن این میوه فواید بسیاری برای شما دارد که از معروف ترین این فواید ، ضد سرما خوردگی بودن آن است. در ادامه در مورد دیگر خواص این میوه صحبت خواهیم کرد.
پرتقال یکی از محبوب ترین میوه هاست. این میوه در تمام طول سال در دسترس بوده و علاوه بر خوشمزه بودن، حاوی مواد مغذی زیادی است.
همانطوریکه میدانیم پرتقال یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین مرکبات است که بشر از آن تا کنون استفاده کرده است وخواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری ها مفید است .ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می شود.
حدود 500 سال قبل از میلاد مسیح کنفوسیوس از آن نام برده است .پرتقال اولیه ، کوچک ، تلخ و پر از هسته بوده است که در اثر تربیت مهندسی ژنتیکی و همچنین انتخاب نوع بهتر و کود کافی درشت تر و شیرین تر شده است . پرتقال سرشار از ویتامین های B,C دارای آهن ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم و مس است.
تا پیش از پانزده سالگی، سرطان خون بیش از هر سرطان دیگری در کودکان رواج دارد. پژوهشگران دریافته اند کودکانی که تا دو سالگی در هفته 4 تا 6 بار پرتقال(یاآب آن)را می خورند میزان ابتلای آنان به سرطان خون در چهارده سالگی تا نصف کاهش می یابد. در شیر و یا غذای آردی آن ها یک تا سه قاشق کوچک قهوه خوری آب پرتقال اضافه کنیم تا آن ها را در مقابل ویتامین c بیمه کند و از ابتلا به بیماری اسکوربیت و راشیتیسم جلوگیری کند.
نکته:نوشیدن آب پرتقال به هیچ وجه به افرادی که زخم معده دارند توصیه نمی شود.
یک عدد پرتقال بزرگ چه دارد:
- انرژی 86 کیلو کالری
- پروتئین 2 گرم
- هیدرات کربن 22 گرم
- فیبر 4 گرم
- ویتامین c 97.89 میلی گرم
- اسید فولیک 55.2 میکرو گرم
- پتاسیم 333.04 میلی گرم
- تیاسین 0.16 میلی گرم
و ادامه مقاله