راه های خشک کردن میوه ها
فهرست مطالب
-
مقدمه
-
اصول خشککردن میوهها
-
انتخاب ماده خام
-
شستشو
-
جدا کردن قسمتهای زائد
-
قطعهقطعه کردن
-
انجام روشهای حفظ رنگ میوههای خشکشده
-
الف- گوگردزنی
-
ب- استفاده از محلول ویتامین C
-
ج- مخلوط ویتامین C
-
د- استفاده از آبمیوهها
-
هـ- فرو بردن در عسل
-
و- استفاده از شربت
-
ز- استفاده از بخار
-
بستهبندی و نگهداری میوههای خشک
-
انتخاب مواد اولیه برای فرآیند
-
تبدیل محصول به قطعات کوچک (اسلایسر)
-
بلانچینگ (غیرفعال کردن آنزیمها)
-
فرآیند بلانچینگ
-
مزایای فرآیند بلانچینگ
-
روشهای مختلف فرآیند بلانچینگ
-
دستگاه بلانچ با آب جوش یا آب داغ
-
بلانچینگ بخار
-
سرد کردن
-
چه آنزیمهایی باعث خرابی میوهها و سبزیجات میشوند؟
-
با بلانچ کردن چه آنزیمهایی در سبزیجات از بین میرود؟
-
بلانچینگ (آنزیم زدایی سنتی)
-
1- روش جوشاندن (استفاده از سبد بخار)
-
2- روش جوشاندن (بدون سبد بخار)
-
3- روش بخارپز
-
زمان و درجه حرارت
-
خشککردن صنعتی با استفاده از هوای داغ
-
ترکیبات موجود در میوهها و سبزیجات
-
خشککردن میوهها و سبزیجات
-
عوامل مهم در تسریع خشککردن
-
نکات ضروری برای خشککردن محصولات
-
نکاتی برای انتخاب بهترین میوههای مناسب خشککردن
-
خشککردن کران بری یا توت خرس
-
خشککردن زردآلو
-
خشککردن هلو
-
خشککردن سیب
-
نحوه خشککردن سیب و تهیه چیپس سیب
-
خشککردن گوجهفرنگی
-
خشککردن آناناس
-
خشککردن گلابی
-
خشککردن کیوی
-
خشککردن توتفرنگی
-
خشککردن موز
-
روشهای خشککردن موز
-
خشککردن انبه
-
خشککردن پرتقال
-
خواص پرتقال خشک
-
چرا پرتقال خشک تلخ میشود؟
-
چیکار کنیم پرتقال خشک تلخ نشود؟
-
خواص پوست پرتقال چیست؟
-
تهیه آبنبات پوست پرتقال
-
چای پرتقال
-
پودر پوست پرتقال
-
نحوه نگهداری پرتقال خشک
-
خشککردن بلوبری
-
خشککردن انگور
-
خشککردن گیلاس
-
خشککردن توت سفید
-
بهترین روشهای بستهبندی
-
چگونه میتوانید بفهمید که میوهها آمادهاند؟
-
میوههای مناسب برای خشککردن و مدتزمان لازم برای خشک شدنشان
-
در صنعت برای حفظ رنگ و شکل میوههای خشکشده چه میکنند؟
-
چگونه میوه خشککنیم که سیاه نشود؟
-
طرز تهیه میوه خشک
-
نکات مفید برای خشککردن میوهها
فایل موجود شامل تمامی هر آنچه که برای خشک کردن میوه های مختلف نیاز دارید می باشد و اطلاعات تکمیلی در اختیار شما قرار می دهد به گونه ای که با داشتن این فایل از هر مطلب دیگری در مورد این گیاه بی نیاز خواهید شد.