پروژه یک شرکت تولید اجاق گاز

- پروژه یک شرکت تولید اجاق گاز

پروژه یک شرکت تولید اجاق گاز

معرفی محصول و کار سنجی و زمان سنجی مدیریت کارخانه سیستم های خرید و انبارداری، تعمیرات و نگهداری و کنترل کیفیت آماری یک شرکت تولید اجاق گاز در قالب ورد و قابل ویرایش در 86 صفحه شامل:

فهرست مطالب+ فهرست اشکال+ فهرست جداول+ چارت های مورد نیاز

فصل اول: کلیات.. 1

مقدمه. 2

هدف از انجام این پروژه : 3

ضرورت انجام پروژه : 3

روش شناسی تحقیق (روش های انجام کار ) : 3

فصل دوم: معرفی کارخانه. 4

مقدمه. 5

موقعیت جغرافیایی شرکت …….. گاز: 5

چشم انداز شرکت: 5

معرفی کارخانه و معرفی سیستم تولید شرکت ………. : 6

تعداد نیروی انسانی.. 7

تخصص مورد نیاز : 8

حمل و نقل در داخل و بیرون کارخانه : 8

چارت سازمانی.. 9

انواع محصولات ساخته شده : 10

چیدمان فعلی کارخانه : 11

بخش اول: کارسنجی و زمان‌سنجی.. 12

بخش 1-1. 13

وضع موجود شرکت.. 13

مقدمه. 13

دلیل انتخاب محصول. 15

فرآیند ساخت پلوپز 50 *50. 22

الگوی جریان تیره وسط         24

الگوی جریان لچکی‌ها       25

الگوی جریان بشقاب           26

الگوی جریان بشقاب جلوبدنه       27

الگوی جریان پایه‌ها            28

الگوی جریان کابین             29

الگوی جریان بخش مونتاژ       30

بخش 1-2: وضعیت مطلوب.. 45

مقدمه. 45

وضعیت پیشنهادی و اثبات.. 45

هزینه رنگ یک عدد پلوپز 50*50 در بیرون از شرکت.. 46

هزینه رنگ یک عدد پلوپز 50* 50 در داخل شرکت.. 46

بخش 1-3: پیشنهادات: 47

مقدمه. 47

بخش دوم: مدیریت کارخانه. 48

بخش 2-1: اهمیت کارخانه. 49

اهداف مدیریت کارخانه. 50

روند انجام کار 50

بخش 2-2: محاسبه تعداد ماشین الات مورد نیاز 51

برآورد نیروی انسانی مورد نیاز صف و ستاد. 54

براورد مواد اولیه مورد نیاز سالانه برای تولید محصول انتخابی.. 55

بخش سوم: سیستم های خرید و انبارداری.. 57

مقدمه. 58

تعریف انبار 58

اهداف و وظایف انبارها 58

ایمنی انبار 58

وظایف انبارها را می توان به شرح زیر بازگو کرد : 59

سیستم انبارداری شرکت ……. 60

شرایط نگهداری ( تاریخ دوام ) قطعات در انبار به این صورت است.. 61

بخش چهارم: نگهداری و تعمیرات.. 62

مقدمه. 63

اهداف نگهداری و تعمیرات.. 64

اهمیت و لزوم سیستم نگهداری و تعمیرات.. 64

اساس این سیستم را می توان حول 3 محور اصلی طراحی نمود : 65

روش تعمیرات و نگهداری شرکت ……. 65

دستور العمل نگهداری و تعمیرات دستگاه های پرس : 65

بخش پنجم: کنترل کیفیت آماری.. 67

مقدمه. 68

تعریف کنترل. 68

تعریف کیفیت.. 68

تعریف کنترل کیفیت.. 68

هدف کنترل کیفیت.. 68

اهمیت کنترل کیفیت.. 69

فصل  سوم: نتیجه گیری.. 72

فصل چهارم: پیوست‌ها 74

 

برای دانلود کلیک کنید