پاورپوینت با موضوع بیماریهای تغذیه ای
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 36 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
بیماریهای تغذیه ای
کشورهای در حال توسعه و توسعه نیافته قحطی و گرسنگی
کشورهای صنعتی چاقی ، کالری ،
کمبود یا تغذیه بیش از حد هنوز هم نگرانی انسانهاست
سوء تغذیه
رژیم غذایی مناسب شامل :
کربوهیدرات ، چربی ، پروتئین
اسیدهای آمینه ضروری و غیرضروری
اسیدهای چرب
ویتامین و مواد معدنی
انواع سوء تغذیه
سوء تغذیه اولیه : یکی از اجزاء یا همه آنها در رژیم غذایی وجود ندارد.
سوء تغذیه ثانویه : (وضعیتی) منبع مواد غذایی کافی است ولی
الف) بیماریهای گوارشی
ب) بیماریهای تحلیل برنده مزمن
ج) بیماریهای حاد بحرانی
علل شایع کمبودهای تغذیه ای
فقر ( PEM)
بی اطلاعی
الکلیسم مزمن
بیماریهای حاد و مزمن (سوختگی، سرطان)
محدودیت های غذایی تحمیل شده از طرف خود فرد (بی اشتهایی عصبی و پرخوری عصبی)
بیماریهای گوارشی، سندرم های سوء جذب
درمان های دارویی
فهرست مطالب و اسلایدها:
سوء تغذیه
دو بخش پروتئینی بدن
ماراسموس
کواشیوکور
ریخت شناسی کواشیوکور و ماراسموس
بی اشتهایی عصبی و بولیمیا
کمبود ویتامین ها
چاقی