گندم و اهمیت آن

- گندم و اهمیت آن

گندم و اهمیت آن

پژوهش گندم و اهمیت آن  

در قالب   WORDبا قابلیت ویرایش شامل 5 فصل با نتیجه گیری و فهرست مطالب   62 ص

خلاصه ای از پژوهش :

به طور کلی در مورد یک سوم از مجموع 149 میلیون کیلومتر مربعی از سطح قاره ها را مناطق خشک و نیمه خشک تشکیل می دهند (4) . خاک های این مناطق از لحاظ حاصل خیزی و مقدار مواد آلی در سطح نامطلوبی قرار دارند ظرفیت نگهداری آب در آنها پایین بوده و در برابر فرسایش های آبی و بادی بسیار آسیب پذیر هستند (4) . علاوه بر آن ، کشاورزان این مناطق به منظور تأمین مواد غذایی جمعیت رو به ازیاد ، مجبور به برداشت از آب های زیر زمینی هستند که در نتیجه ، سطح آنها به تدریج پایین می افتد . تالاب ها خشک می شوند و دریاچه ها نیز به سرنوشت مشابهی دچار می گردند. گرم شدن کره زمین که از بالا رفتن میزان گاز کربنیک و سایر گازهای گلخانه ای در جو ناشی می شود ، مشکل جهانی اب را تشدید کرده است . از آنجایی که راندمان آبیاری نیز در سراسر جهان کمتر از 40 درصد است و در این رهگذر ، شهرنشینان نیز بر سر حق استفاده از آب با کشاورزان در رقابت هستند .

بنابراین ، فشار بر منابع محدود آب از این طریق نیز افزایش می یابد. (125) .

در طول قرن حاضر ، جمعیت دنیا از 6/1 میلیارد نفر به حدود 6 میلیارد نفر رسیده است (19) . بنابراین با افزایش جمعیت ، سهم سالانه آب هر فرد به طور مرتب در حال تقلیل است . به طوری که از سال 1970 تا به حال ، سهم هر فرد به کمتر از یک سوم کاهش یافته است (12) .

مناطق خشک و نیمه خشک که در حدود 40 درصد از اراضی جهان را شامل می شوند ، بالغ بر 700 میلیون نفر از جمعیت دنیا را در خود جای داده اند که در حدود 60 درصد آن ها در کشورهای در حال توسعه واقع شده است (12).

 

فصل اول: کلیات تحقیق

فصل دوم: ادبیات و پی شینه پژ وه ش

فصل سوم: روش شناسی پژوهش

فصل چهارم: تجزیه تحلیل داده ها

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

برای دانلود کلیک کنید