پروژه کارآفرینی راه اندازی کارگاه چوب بری

- پروژه کارآفرینی راه اندازی کارگاه چوب بری

پروژه کارآفرینی راه اندازی کارگاه چوب بری

عنوان: پروژه کارآفرینی راه اندازی کارگاه چوب بری

قالب بندی: WORD

تعداد صفحات: 12

نکته: این پروژه درباره راه اندازی یک کارگاه چوب بری می باشد و به معرفی امکانات و ویژگی های وسایل مورد نیاز یک کارگاه چوب بری می پردازد. این پروژه به دانشجویان عزیز ، جهت ارائه درس کارآفرینی پیشنهاد می گردد.

مقدمه
چوب یکی از اصلی ترین و قدیمی ترین مصالح بوده است. انسان نخستین طریقه شکل دادن به چوب را برای ساخت و تهیه ابزار مختلف فرا گرفت. ابزار و وسایل چوبی نخستین و حتی ساختمان ها و تزئینات چوبی ادوار ماقبل تاریخ، نشانگر اهمیت چنان ماده ای است که قبل از فلز و همزمان با سنگ در اختیار بشر درآمده و از آن در راه‌های مختلفی مثل تهیه ابزار و مایحتاج زندگی، سلاح، ساختمان و… استفاده کرده است.
فرانک لوید رایت پس از طراحی خانه داروین در شیکاگو در مورد مصالح به کار رفته در طراحی این ساختمان (که عمدتاً چوب است) می گوید:
«چوب صمیمانه ترین و اساسی ترین مصالح است. انسان عاشق پیوند با آن است، دوست دارد آنرا لمس کند و دیدن آن را خوش می دارد». 
چوب طبیعی پیچیده دارد. مثلاً چوب درخت بالزا، که قابلیت شکل پذیری زیادی دارد، جزو چوب های سخت محسوب می شود. اما چوب درخت شوکران که درساخت ستون های خانه کار برد دارد، از انواع چوب های نرم به شمار می آید. از طرفی دیگر درختان بلوط همگی دارای چوب سخت می باشند. چوب به رغم ظاهر جامد و محکمش، زنده است و لایه های درونی آن رشد می کنند. 
چوب ها با درجه اهمیتی که در صنعت و هنر دارند، باید مورد توجه و نگهداری های ویژه قرار گیرند. در نگهداری چوب ها، توجه به نکاتی چون حفاظت در برابر آفتاب، باران و آفات و همچنین کنترل میزان رطوبت هوا، اهمیت بسیاری دارد.
در این واحد چوبها به ابعاد مورد نیاز تبدیل و به بخش خشک کن منتقل می شوند، پس از فرآوری چوب در این بخش، چوبها به واحد تولید منتقل می شوند تا برای بکارگیری در سفارشات درب، کابینت و … مورد استفاده قرار گیرند. اکثر تولیدات این کارخانه به صورت ماستیو انجام میشود تا از فعل و انفعالات طبیعی چوب ( پیچیدگی و کشیدگی ) جلوگیری شود.
همیشه برای راه اندازی یک کارگاه یا کسب و کار نیاز به ابزار و تجهیزاتی است که بنا به نیاز ها و شرایط موجود می تواند متفاوت باشد.و این تفاوت ها می تواند در اندازه ، توان ، قیمت و… باشد.همراهان همیشگی آی چوب در ایمیل ها نظراتشان درخواست داشتند تا لوازم مورد نیاز برای راه اندازی یک کارگاه نجاری خانگی را نام ببریم و توضیحاتی در این زمینه ارائه دهیم.
برای ساخت لوازم چوبی خواه و ناخواه نیاز به ابزاری مانند اره فلکه ، دستگاه 3 کاره یا 4 کاره , گندگی است که به نظر من استفاده از این وسایل در محیط مسکونی کاری اشتباه است ، به دو دلیل : اول در بیشتر از خانه ها فضای کافی برای نگهداری از این ابزار وجود ندارد و دوم: به واسطه ی سر و صدا و خاک زیادی که تولید می کند موجب آزرده شدن همسایگان و اهالی خانه می شود.پس پیشنهاد من به شما این است که از محیطی کارگاهی برای استفاده از این تجهیزات بهره بگیرید.

فهرست مطالب

مقدمه
اره فارسی بر 
اره عمود بر چکشی
فرز دستی
دریل (مته برقی)
پیچ دستی
پمپ باد
منگنه کوب و میخ کوب
پیچ بند شارژی
لوازم دیگری که مورد نیاز است
اره فلکه
گندگی
مشخصات کارگاه
الف) وسعت کارگاه
ب) روشنایی و تهویه
ج) تاسیسات کارگاهی

برای دانلود کلیک کنید