مقاله مروری ترجمه شده با عنوان پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و سینبیوتیک ها و اثرات آن ها روی سلامت انسان
پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و سینبیوتیک ها و اثرات آن ها روی سلامت انسان
30 صفحه فایل pdf مقاله مروری بسیار جامع و کامل در رابطه با پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و سینبیوتیک ها و اثرات آن ها روی سلامت انسان به همراه 43 صفحه فایل word ترجمه کامل و دقیق کل متن، توضیحات جدول ها و توضیحات شکل ها به صورتی شیوا و حرفه ای
چکیده: یک اکوسیستم پیچیده از میکروارگانیسمها در مجرای معدی-روده ای انسان کلنی سازی میکند. باکتریهای روده ای، نه تنها همسفره هستند، بلکه تحت “تکامل همراهِ سینبیوتیک” با میزبانشان نیز قرار دارند. باکتریهای مفید روده ای عملکردهای مهم و متعددی دارند، مثلاً موادّ مغذی متعددی برای میزبانشان تولید میکنند، از ایجاد عفونت به وسیله ی پاتوژنهای روده ای جلوگیری میکنند، و یک پاسخ ایمونولوژیک طبیعی را تعدیل میکنند. از این رو، اصلاح میکروبیوتای روده ای برای حصول، بازیابی، و حفظ تعادل مطلوب در اکوسیستم مذکور و فعالیّت میکروارگانسیمهای حاضر در مجرای معدی-روده ای، برای بهبود وضعیّت سلامتی میزبان، ضروری است. عرضه ی پروبیوتیکها، پریبیوتیکها، یا سیمبیوتیکها به درون رژیم غذایی انسان، برای میکروبیوتای روده ای مطلوب است. میتوان این پروبیوتیکها، پریبیوتیکها یا سینبیوتیکها را از طریق میوه و سبزیجات خام، خیارشورهای تخمیر شده، یا محصولات لبنی، مصرف کرد. فرمولاسیونهای دارویی و غذاهای عملکردی، میتوانند منبع دیگری برای دریافت این باکتریها باشند. این مقاله، مروری بر اطلاعات موجود فرآهم میآورد و دانش کنونی در رابطه با اثرات پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و سینبیوتیکها روی سلامت انسان را خلاصه میکند. سازوکار فعالیّت مفید موادّ مذکور در اینجا مورد بحث قرار گرفته و نتایج مطالعاتی تأیید شده ای که اثبات کننده ی کارایی آنها در تغذیه انسانی است، ارائه شده است.