پاورپوینت طب سنتی

- پاورپوینت طب سنتي

پاورپوینت طب سنتی

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

قابل ویرایش 22 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

در بیان خلط و اقسام آن

بدانکه  خلط  که جمع آن اخلاط است جسم رطب سیال بالفعلی را نامند که استحاله و انقلاب یابد بسوی آن غذا…..( خلاصه الحکمه عقیلی خراسانی)

یعنی:                                                                                                                               

خلط رطوبتی است روان اندر تن مردم ….. و اخلاط از غذا خیزد(اغراض جرجانی)            

یعنی:                                                                                                                                    

مواد سیال و مرطوبی هستند که غذا بعد از استحاله به آن ها تبدیل می شود                           

 یعنی:                                                                                                                                     

 مواد مرطوب و روان را در بدن خلط می گویند که غذا در مرحله نخست به خلط تبدیل می گردد

مرا د آن  است که:                                                                                                             

ما هر غذایی را که می خوریم بعد از هضم و بعد از تبدیل به کیلوس و کیموس مواد لطیف آن به صورت اخلاط  طبیعی    در می ایند

 

فهرست مطالب و اسلایدها

در بیان خلط و اقسام آن

چگونگی ایجاد اخلاط و انواع هضم

محل و جایگاه اخلاط

اقسام اخلاط

مشخصات اخلاط طبیعی

مشخصات صفرا

مشخصات سوداء

مشخصات بلغم

خصوصیات مزاجی اخلاط در افراد

خصوصیات بلغمی مزاجان

خصوصیات صفراوی مزاجان

خصوصیات سوداوی مزاجان

علائم ونشانهای غلبه اخلاط

علائم ونشانهای حرارت(گرمی):            

علائم ونشانهای برودت(سردی):

نبودن تشنگی و سوزش/ سیاهی و سپیدی بدن

سستی عضو و هر آنچه ضد خشکی است

علائم و نشانهای یبوست(خشکی):

بیماریهای شایع در بلغمی مزاجان

بیماریهای شایع در صفراوی مزاجان

بیماریهای شایع در سوداوی مزاجان

برای دانلود کلیک کنید