مقاله مروری در مورد تلاشهای اخیر در آنالیز پیشرفته اسیدهای چرب زیست فعال
مصرف روزانه چربیها تا حد زیادی مربوط به بیماریهای مزمن مانند,چاقی,دیابت,سرطان,ورم مفصل, آسم و بیماریهای قلبی می باشد.همچنین تناقض هایی هنوز در نقش چربیهایی که روزانه مصرف می شود در سلامتی انسان وجود دارد, چربیهای بخصوصی بیان شده که نقش مثبتی در تعدیل اسیدهای چرب غیر نرمال (تغییر یافته) و متابولیسم ساخت و ساز محصولات اکسیداسیون اسیدهای چرب که هر دو در ارتباط با بیماریهای مزمن هستند. در میان چربیهای مختلف برخی اسیدهای چرب می توانند به عنوان اجزای عامل دار مانند آلفا اینولنیک اسید(ALA) ,آراشیدونیک اسید(AA) اکوساپنتانوئیک اسید(EPA) دوکوساهگزانوئید اسید (DHA) گاما لینولنیک اسید (GLA) استئاریدونیک اسید(SDA) واسید لینولنیک مزدوج (GLA). نسبت به بقیه استفاده می شوند
مقاله کنونی بر روی پیشرفتهای اخیر در زمینه آنالیز چربیها تمرکز دارد که شامل روشهای آماده سازی نمونه مانند استخراج، جز به جز کردن، و مشتق سازی مانند پیشرفتهای جدید در روشهای کروماتوگرافی مانند GC وHPLC (کروماتوگرافی فاز مایعی)توجه ویژه معطوف به اسیدی چرب ترانس به خاطر افزایش توجه به آنها درصنعت مواد غذایی می باشد. این مقاله مروری شامل ۶۰ صفحه ورد ترجمه می باشد