محصولات پروبیوتیک : لاکتوباسیلوس کازئی

- محصولات پروبیوتیک : لاکتوباسیلوس کازئی

محصولات پروبیوتیک : لاکتوباسیلوس کازئی

سمینار کامل (پاورپوینت)

فرمت pptx

تعداد اسلاید 26

 

مقدمه :

در سالهای اخیر کیفیت و سالم بودن مواد غذایی توجه مصرف کنندگان را به خود معطوف ساخته است. امروزه اکثر مصرف کنندگان نه تنها به سالم بودن غذا و ارزش تغذیهای آن توجه دارند بلکه در رابطه با تاثیر سلامت بخشی آن نیز علاقه مند هستند. چنین خصوصیاتی را در گروه جدیدی از غذاها تحت عنوان غذاهای عملگرا میتوان پیدا کرد که حاوی محصولات پروبیوتیکی می باشند.

 

فهرست مطالب :

 

مقدمه

معرفی پروبیتیک های رایج

معیار اصلی جهت انتخاب پروبیوتیک ها

لاکتوباسیلوس ها

خلاصه ای از ساز و کار ایمنی بخش پروبیوتیک ها

لاکتوباسیلوس ها در فراورده های تخمیری لبنی

محصولات پروبیوتیک بر پایه غلات و سویا

و …

 

 

کلمات کلیدی : پروبیوتیک , لاکتوباسیلوس , کازئی , تخمیری , لبنیات , غلات , صنایع غذایی

 

برای دانلود کلیک کنید